فریدون همتی افزود: کشوری که در زمینه پرورش نیروی انسانی ماهر، پرتحرک ، اهل تحقیق، دارای عشق به وطن و معتقد به آرمان ها و ارزش ها تلاش می کند، یک کشور غنی و قوی است.
وی پرورش نیروی انسانی ماهر را به عنوان یک گنج بی پایان، ارزشمند خواند و گفت: توسعه فضاهای آموزشی طی این سال ها متناسب با توان کشور، دولت ها و بودجه های سالانه در دستور کار بوده است و ضمن تعدیل مطالبات اجتماعی، اقدامات حوزه مدرسه سازی و تلاش برای گسترش عدالت در توزیع خدمات در کشور برای مردم تبیین شود .
استاندار هرمزگان ، با اشاره به بهره برداری از یک هزار و ۱۹ پروژه در دهه فجر و افتتاح بخش زیادی از پروژه های بزرگ تا پایان سال جاری، عنوان کرد: این کارهای بزرگ بدون برنامه ریزی اتفاق نیفتاده و با قاطعیت می توان گفت هیچ یک از مدیران استان در خدمت به مردم فهیم استان دچار سستی و ضعف نشده اند.
همتی گفت: مجموعه مدیران استان نسبت به مشکلات در حوزه های مختلف اشراف دارند و این اطمینان را به مردم استان می دهیم که علی رغم کمبودهای اعتباری و در شرایط تحریم، منابعی که برای احداث و تکمیل پروژه ها بهویژه در بخش بهداشت و درمان، نوسازی مدارس، آموزش و پرورش، کشاورزی و شیلات به هرمزگان تخصیص پیدا کرده بیشتر از سایر استان هاست.
استاندارهرمزگان همچنین در خصوص محدودیت فعالیت های مربوط به صید توسط جامعه صیادی بومی، گفت: در حوزه صید وصیادی هیچ محدودیتی برای صید و صیادان بومی نداریم و مانعی برای فعالیت بومیانی که ارتزاق و معیشت آن ها از طریق صیادی است، در استان وجود ندارد.
وی افزود: شاید میزان صید صیادان طی چند سال اخیر کم شده باشد اما راهبرد توسعه ای در این خصوص و توسعه پرورش ماهی در دریا در کنار صید سنتی، از طریق اعطای مجوز و تسهیلات ارزان قیمت به صیادان بومی در استان مورد توجه قرار گرفته است.
استاندار هرمزگان با اشاره به کارهای انجام و فعالیت های بزرگ در دست اقدام دولت در حوزه های مختلف و نقصان در خدمات رسانی به مردم و رفع محرومیت در زمینه فضاهای آموزشی در استان پهناور هرمزگان در دوره های پیشین و شروع نهضت مدرسه سازی طی سه سال اخیر، بیان داشت: تمام مدارسی که امروز احداث شده ۲۰ سال دیگر دچار استهلاک جدی می شود و نیازمند مقاوم سازی و نوسازی است که هزینه هایی هنگفتی در پی دارد.
دکتر همتی با اشاره به ثبت رکورد تاریخی احداث ۶۳۷ کلاس درس طی سال ۹۹ در هرمزگان، گفت: کار احداث مدرسه شبانه روزی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از اوایل دهه ۹۰ آغاز و به دلایل مختلف متوقف شده بود که سال گذشته با پیگیری هایی که از سوی استان انجام شد و مساعدت سازمان نوسازی کشور و با تزریق اعتبارات، عملیات اجرایی این پروژه دوباره آغاز و در عرض کمتر از یکسال آماده بهره برداری شد.
وی گفت: با بهره برداری از این مدرسه شبانه روزی به عنوان بزرگترین پروژه مدرسه سازی در استان، ۵۰۰دانش آموز از سراسر جزیره قشم می توانند از این محیط آموزشی استفاده کنند و بخش بزرگی از دغدغه خانواده ها و بهویژه روستائیان قشم مرتفع می شود.
استاندار هرمزگان همچنین از آغاز عملیات اجرایی بزرگترین شهرک آموزشی ایران با حضور وزیر اموزش و پرورش خبر داد و گفت: در طراحی ممتاز این شهرک آموزشی از هنر بومی و معماری محلی استفاده خواهد شد.
وی افزود: اعتبار مورد نیاز برای احداث این فضای آموزشی، ۴۰۰میلیارد تومان است که ۲۰۰میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز این پروژه از محل اعتبارات ملی و ۲۰۰میلیارد تومان نیز از محل اعتبارات استانی تأمین می شود و تا دهه فجر ۱۴۰۰ به عنوان یک مدل برتر برای نخستین بار در کشور به بهره برداری می رسد.
همتی عنوان کرد: این شهرک آموزشی با وسعت ۲۰ هکتار و در قالب ۱۲مدرسه تعریف شده و تمام امکانات و الزامات آموزشی مورد نیاز دانش آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی با تأکید بر افزایش بهره وری در آن پیش بینی شده است.
انتهای پیام/