هادی ابوی در گفتوگو با خبرنگار با اشاره به آغاز اجرای طرح کارت اعتبار خرید کالا، اظهار کرد: این طرح در فاز اول برای کارمندان رسمی دولت و مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی پیش بینی شده تا از نظر مالی کمک شوند و تولیدات داخلی را خریداری کنند. اما برای آنکه به معیشت و بنیان خانوادهها کمک شود بهتر است که این رقم را به صورت نقدی اختصاص بدهند تا افراد بر اساس آنچه تمایل دارند خرید کنند نه اینکه فاکتورسازی شود.
به اعتقاد وی شیوه توزیع تسهیلات در این طرح محل اشکال است و شیوه فاکتورسازی اقتصاد را فلج می کند.
ابوی ادامه داد: فروشنده لوازم خانگی برای متقاضی یک فاکتور صادر میکند و او فاکتور را برای گرفتن تسهیلات ارائه می دهد بدون آنکه کالایی خریداری شده باشد و بعد از گرفتن وام، آن را به هزار زخم دیگر می زند به همین دلیل پیشنهاد ما این است که تسهیلات خرید کالا به صورت نقدی داده شود.
دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران کشور در ادامه با اشاره به عدم استقبال بازنشستگان از طرح مذکور، گفت: در این طرح گفته شده وام به کسانی تعلق می گیرد که سقف دریافتی آنها از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تجاوز نکند در حالی که بخش اعظمی از مستمری بگیران و بازنشستگان حقوق زیر یک میلیون تومان دارند و کسی را نداریم که بالای سه میلیون تومان حقوق بازنشستگی بگیرد، از آن گذشته حقوق بازنشستگان کفاف خرج روزمره و هزینههای خوراک و درمان آنها را هم به سختی میدهد چه برسد به اینکه بخواهند اقساط سنگین وام را بازپرداخت کنند.
این مقام مسئول کارگری، مشکلات موجود در این طرح را ناشی از نبود آمار و اطلاعات دقیق از جامعه هدف دانست و گفت: در ابتدا از پرداخت وام ۱۰ میلیون تومانی کالا خبر دادند ولی این میزان آب رفت و اکنون مبلغ آن را به ۶ میلیون تومان کاهش دادهاند که این موضوع نیز موجب بی میلی متقاضیان دریافت وام شده است.
وی در پایان اخذ نظرات و پیشنهادات تشکلهای کارگری و کانونهای بازنشستگی قبل از توزیع تسهیلات را مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از پیشنهادات ما در بحث تقویت قدرت خرید و کمک به معیشت کارگران شاغل و بازنشسته، راه اندازی تعاونی های بازنشستگان بوده است که اعضای این تعاونی ها از طریق پرداخت حق عضویت های خود امکان خرید کالا توسط تعاونی و دسترسی به کالاهای مورد نیاز خود را فراهم می کنند.