استاندار هرمزگان در حاشیه افتتاح بزرگترین مجتمع دامی استان گفت: فرهنگ تعاون و ایجاد تعاونی ها در استان قابل توجه است و با توجه به مجموع تعاونی های استان با ۲ هزار و ۹۷۰ تعاونی باعضویت بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر و ایجاد بیش از ۷۷ هزار فرصت شغلی نفر که فعالیت دارند، این بخش ظرفیت خوبی برای تولید و ایجاد اشتغال است.
فریدون همتی افزود: این تعاونی ها در بخش های مختلف اقتصادی، کشاورزی، صنعت، خدمات و بازرگانی در ۱۴ گرایش مختلف فعالیت دارند و
تشکیل یک هزار و ۱۴ تعاونی و جذب بیش از ۱۸ هزار عضو و ۱۱ هزار و ۷۶۰ فرصت شغلی و همچنین صادرات ۸۲۴ میلیون دلار و تشکیل ۱۶۷ تعاونی بانوان از جمله اقدامات مهم بخش تعاون استان در دولت یازدهم و دوازدهم است.
وی اضافه کرد: صید بیش از ۸۰ درصدی آبزیان استان، حمل ونقل کالاهای صادراتی و وارداتی از بنادر استان به کشورهای حاشیه خلیج فارس و بلعکس، حمل و نقل صد درصدی دریایی مسافر و بار از بنادر استان به کشورهای حوزه خلیج فارس، توزیع ۷۰ درصدی مواد سوختی مورد نیاز استان، انجام شدن حجم وسیعی از حمل و نقل بار جاده ای و احداث ۳۸ هزار واحد مسکن مهر توسط تعاونی های استان از مهم ترین شاخص های این بخش اقتصادی است.
استاندار هرمزگان اظهارداشت: یکی از راههای توزیع ثروت و عدالت اقتصادی توسط بخش تعاون انجام می شود و از جوانان استان انتظار داریم که با تشکیل تعاونی های نوین به حوزه اقتصادی و اشتغال ورود کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان نیز در حاشیه افتتاح بزرگترین مجتمع دامی استان گفت: فاز اول این مجتمع دامپروری با ۵۰۰ راس گاو شیری، دارای ظرفیت تولید سالانه ۴۰۰۰ تن شیر از طریق بهره گیری از بروز ترین دستگاه ها و تجهیزات مکانیزه شیر دوشی را دارد
هادی ابراهیمی افزود: تمامی زیر ساخت های موجود در این مجتمع، ظرفیت توسعه دامداری تا ۲۰۰۰ راس را دارا می باشد که در صورت تأمین اعتبار در آینده این مهم نیز قابل تحقق خواهد بود.
وی اظهارداشت: شرکت تعاونی پیشتاز دهنگ بستک در سال ۹۲ با عضویت ۲۰ نفر و با اشتغالزایی ۴۰ نفر به منظور تولید شیر، گوشت و کود در روستای دهنگ شهرستان بستک با ظرفیت اسمی ۱۳۰۰ راس به ثبت رسیده است.
ابراهیمی اضافه کرد: عملیات اجرایی طرح مجتمع دامپروری این تعاونی که بزرگترین مجتمع دامی هرمزگان می باشد در زمینی به مساحت ۲۲ هکتار با سرمایه گذاری۲۵۰ میلیارد ریال به اجرا درآمده است که ۸۰ میلیارد ریال آن از محل تسهیلات پرداختی به تعاونی( ۵۰ میلیارد تسهیلات طرح توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری – ۳۰ میلیارد منابع داخلی بانک کشاورزی) و مابقی نیز توسط اعضا تامین شده است.
انتهای پیام/