ابراهیمی به برنامه ریزی دولت ترکیه برای نقش آفرینی در حوزه توریسم و حمل و نقل اشاره کرد و افزود: ساخت فرودگاههای مدرن و مجهز در نقاط مختلف این کشور، گسترش خطوط راهآهن و توسعه زیرساختهای ترانزیت بخش دیگری از سرمایه گذاریهایی است که امروز اقتصاد این کشور آماده بهره برداری از آنها شده است.
وی ادامه داد: بنادر ترکیه در سال قبل میلادی ۱۳۹ میلیون تن بار صادراتی را در سواحل و بنادر دریای مدیترانه (آک دنیز) و دریای سیاه (کارادنیز) به مقاصد دور و نزدیک جا به جا کرده است. ترکیه توانسته گواهینامه امنیت حمل و نقل دریایی یعنی ISPS را دریافت کند تا بتواند در چهارچوب مقررات این گواهینامه و قوانین حمل و نقل و امنیت و حفظ بار در ۱۸۲ اسکله و بارانداز ترکیه به تخلیه و بارگیری بپردازد.
رئیس خانه اقتصاد ایران و ترکیه خاطر نشان کرد: در ماههای گذشته شیوع ویروس کرونا بر ترکیه به عنوان کشوری که بخش مهمی از اقتصاد خود را بر مبنای گردشگری بنا کرده تاثیر منفی گذاشت اما مسئولان این کشور به دنبال بهبود شرایط هستند و حتی برخی فعالان اقتصادی ترکیه از تلاش برای بازگشت سرمایه گذاران خارجی برای تکمیل سرمایه گذاریهایشان خبر میدهند.