فلاوانول نوعی ماده غذایی است که به طور طبیعی در دانه کاکائو یافت میشود.
این ماده غذایی معمولا به هنگام چیدن و پختن دانه کاکائو از بین میرود. از خواص فلاوانول میتوان کاهش فشار خون و بهبود گردش خون در رگها را برشمرد.
دکتر مالت کلم میگوید: این پژوهشها اهمیت خاصیت غذایی کاکائو را نشان میدهد.
او ادامه میدهد: با این همه، ما به دنبال این هستیم تا نقش فلاوانول را در حفظ سلامت قلب و رگها مشخص کنیم.
ایسنا به نقل از مدیکال نیوز تودی،همچنین کارشناسان تغذیه با اشاره به این که فلاوانول در چای و برخی از میوهها نیز وجود دارد، مصرف کاکائو را به میزان دو بار در روز توصیه میکنند.