هادی ابراهیمی در جلسه ای که با حضور مسئولین سپاه استان و کشور در حوزه آموزشی و مهارتی برگزار شد، افزود: حلقه مفقوده اشتغال در استان عدم مهارت کافی است که برگزاری چنین طرح هایی به افزایش مهارت شغلی کمک کرده و می توان تا حدودی وضعیت اشتغال را سامان داد.
وی اظهارداشت: اگر بتوان از ظرفیت سیاست های فعال بازار کار برای توانمند کردن سربازان در بحث مهارتی و توانمندسازی استفاده کرد آنها می توانند پس از گذراندن سربازی و اخذ گواهی پایان خدمت، با مهارت کافی وارد بازار کار شوند.
مدیرکل تعاون،کار ورفاه اجتماعی هرمزگان اضافه کرد: این اداره کل آمادگی همکاری با مجموعه سپاه را برای آموزش سربازان و زمینه ورود آنان به بازار کار پس از گذراندن دوره های آموزشی دارد.
معاونت مهندسی و پدافند غیرعامل سپاه گفت: دوران سربازی فرصتی برای فراگیری آموزش های مهارتی عمومی و تخصصی جهت ورود آنان به بازار کار است.
علیرضا کریمی افزود: توانمندسازی نیروی انسانی که درآینده سرمایه های هر سازمان را تشکیل میدهند در راستای طرح مهارت آموزی سربازان که در رشته های مهندسی فارغ التحصیل شده اند، همواره در دستور کار ما قرار گرفته و ازبرنامه های هدفمند این واحد است.
وی اظهارداشت: برای مهارت آموزی سربازان، رشته هایی در نظر گرفته شده و سربازان ضمن یادگیری مهارت ها، در پایان خدمت سربازی گواهینامه کسب مهارت را دریافت می کنند که این امر زمینه ورود آنان به بازار کار را تسهیل می کند.
وی خواستار آموزش مهارت های شغلی به سربازان از طریق فنی و حرفه ای و فراهم کردن زمینه ایجاد اشتغال برای آنها از طریق اداره کل تعاون و کار شد.
قابل ذکر است که سال گذشته بیش از ۴ هزار و ۷۰۰ از سربازان در استان آموزش های مهارتی را از طریق فنی و حرفه ای هرمزگان فرا گرفتند.
انتهای پیام/