وی بیان کرد: هر روز صبح، دورنمایی از روزتان را مشاهده کنید. اضطراب و افسردگی، اغلب ذهن ما را با مشکلات و ترسهای بالقوه پر میکنند، انگار که ما قربانی شرایطمان هستیم. به همین منظور، باید سناریو را تغییر دهید و صبحها که از خواب بیدار میشوید پیش از هر چیزی تصمیم بگیرید که قرار است چه روزی داشته باشید و چه افکاری در ذهنتان خواهید داشت؟ از چه چیزهایی لذت خواهید برد؟ چه کسانی را دوست خواهید داشت؟ با هر چالش و مشکلی که روبرو شوید از چه دریچهای به آنها نگاه خواهید کرد؟ شما نویسنده سناریوی هر روزتان هستید. پس تصمیم بگیرید چه چیزهایی ارزش صرف انرژی و تمرکزتان را دارند.
این روانشناس تصریح کرد:نگرانی, تکرار شونده و بی فایده است امّا معمولا می تواند به شما این احساس را بدهد که گویی دارید روی مشکلتان کار می کنید و حل مسئله واقعی, شیوه ای متمرکز برای پیدا کردن راه حل هاست. اگر امروز نگران هستید ببینید آیا واقعا مشکلی برای حل کردن وجود دارد یا این که ذهنتان در حال مشکل سازی و نگران کردن شماست و اگر واقعا مسئله ای وجود داشت سپس انرژی ذهنی تان را به سمت حل مسئله ای موثر تغییر جهت دهید و با رویکرد مسئله مدار نه هیجان مدارمسائلتان را ارزیابی و حل کنید.
کوهپایه زاده گفت: اگر دوست دارید یک روز بدون مشکل و راحت را شروع کنید, تمرکزتان را روی این بگذارید که اگر مشکلی پیش آمد چگونه واکنش نشان دهید و به خودتان بگویید: آیا من قدرت رویارویی با هر چالشی را دارم؟ آیا من شهامت هر آن چه در مسیرم قرار بگیرد را دارم؟ آیا می توانم به هر آن چه انجام می دهم افتخار کنم؟ مشکلات اجتناب ناپذیرند و این که شما چگونه با آن ها برخورد کنید انتخاب خود شماست.
این روانشناس در پایان خاطرنشان کرد: بهترین زندگی را برای خودتان تعریف کنید و هر وقت وسوسه شدید که به دلیل اضطراب و نگرانی از چیزی فرار کنید, از خودتان بپرسید دلتان می خواهد به چه صورت زندگی کنید؟ یک زندگی پر از ترس و فرار و انکار؟ یک زندگی امن و یکنواخت، حتی اگر به قیمت نرسیدن به چیزهایی تمام شود که دوست دارید و آرزویتان هستند؟ یا یک زندگی که در آن با ترس ها و نگرانی هایتان مبارزه کنید و آن چه را برایتان ارزش دارد انجام دهید؟ برنامه ریزی کنید که هر روز یک قدم موثر و جدید در جهت آینده موردعلاقه تان بردارید تا با انجام این حرکت های موثر از خودتان احساس رضایت داشته باشید.