علی رحمانی روز جمعه با اعلام این مطلب در گفت و گو با خبرنگار افزود: قرصهای کشف شده از مرزهای غرب کشور به صورت قاچاق وارد کشور میشود و متاسفانه جوانان کشور را مورد هدف قرار میدهد که در این رابطه باید نسبت به آگاه سازی جامعه اقدام کرد.
وی به داروی اعتیادآور ریتالین در استان نیز اشاره کرد و گفت: این دارو اگرچه در ظاهر به عنوان قرصهای تقویت بخش و بیخوابی مصرف میشود اما ادامه مصرف آن به معتاد شدن فرد میانجامد که متاسفانه بخش قابل توجهی از این قربانیان نیز دانش آموزان و دانشجویان هستند.
رحمانی به مراکز غیرمجاز عرضه داروی ریتالین در استان تاکید و تصریح کرد: برخی از عطاریها و دکهها نیز به عرضه این دارو اقدام میکنند که اگر این مساله مورد نظارت دقیق قرار نگیرد، میتواند به دست افراد دیگر نیز برسد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قزوین سپس به قرصهای متادون و ترامادول پرداخت و گفت: این قرصها درون کلینیکهای ترک اعتیاد تجویز میشود که دانشگاه علوم پزشکی باید برروی این موارد نیز نظارت جدی کند چرا که در برخی موارد مشاهده شده قرصهای تجویز شده به صورت مستقیم مورد استفاده بیماران قرار نمیگیرد و مصرف آن از سوی دیگران موجب مسمومیت و حوادث ناگوار هم شده است.
این مسؤول خاطرنشان کرد: متاسفانه امروزه دانش والدین قزوینی در خصوص اعتیاد و انواع موادمخدر کمتر از فرزندانشان بوده و در بیشتر موارد نیز مشاهده شده که نبودن این نوع از اطلاعات منجر به بروز اعتیاد در بخشی از خانوادهها شده است.