روز یکشنبه از پایگاه خبری پلیس، علی مویدی در همایش سراسری روسای پلیس امنیت اقتصادی سراسر کشور با بیان اینکه ناجا با یک بنای علمی – اقتصادی این پلیس (پلیس امنیت اقتصادی) را تاسیس کرد، اظهار داشت: امروزه فعالان و بازیگران اقتصادی کسانی هستند که با علم وارد فعالیت های اقتصادی می شوند و چون علم توام با اطلاعات دارند، موفق عمل می کنند، این پلیس هم باید در پیش بینی، پیشگیری و مقابله با جرایم اقتصادی این گونه عمل می کند.
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه مقام معظم رهبری در ۱۰ سال گذشته رویکردهای اقتصادی را به صورت زنجیروار و سلسله مراتبی تبیین فرمودند، افزود: اگر شرایط کنونی کشور را درنظر بگیریم، شاهد یک راهبرد در کشور هستیم و باید تلاش ها در راستای آن باشد و آن اقتصاد مقاومتی است. معظم له در سال جاری حلقه های مفقوده را در تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها به عنوان شعار سال مطرح کردند و همه باید به آن جامه عمل بپوشانیم.
وی ادامه داد: با نگاه اجمالی به شعار سال می بینیم که در واقع حضرت آقا با ما اتمام حجت کرده اند و تعیین شعارها همگی پیوسته و در تکمیل همدیگر از سوی ایشان به عنوان الگو مطرح شده پس ما یک نسخه کامل و منظم از این الگوها داریم.
مویدی تصریح کرد: ستاد مرکزی مبارزه باقاچاق کالا و ارز هم از این موارد و مباحث الگو گرفته و اقدامات و برنامه های خود را به تاسی از فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) قرار داده و یقیناً در ناجا و پلیس امنیت اقتصادی هم این گونه است پس همگی باید برنامههای خود را معطوف و متمرکز به تاسی از فرمایشات رهبر انقلاب کنیم.
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در اهمیت اصل تقدم پیشگیری بر مقابله بیان داشت: پیشگیری مقدم بر مقابله است که خوشبختانه اصل و اساس پلیس امنیت اقتصادی براین اصل پایه گذاری و استوار شده، این پلیس همان گونه که از اسم آن پیداست، برای حفظ و ارتقاء امنیت اقتصادی شکل گرفته و مقابله و مبارزه حلقه آخر آن قرار دارد.
مویدی اضافه کرد: همیشه باید اصل و بحث پیشگیری برجسته شود و این اصل در همه حال در محافل خصوصی و عمومی مطرح شود و این را پلیس های امنیت اقتصادی مستقر در کشور با اقدامات مناسب و خوب خود می توانند مطرح کنند. پلیس امنیت اقتصادی ناجا با توان و ظرفیت های علمی و اجرایی که دارد باید در جایگاه کاملاً علمی و حرفه ای به کاهش آسیب های اقتصادی بپردازد.
وی گفت: اکنون پلیس از حالت سنتی خود با حضور فیزیکی در معابر و مجامع عمومی به یک پلیس علمی، پویا و تحول گرا تغییر کرده است در این میان سوداگران و مجرمان اقتصادی نیز به شیوه و شگردهای جدید به حمل قاچاق روی آورده اند که می شود با شناسایی سر شبکه ها، آنها را خنثی کرد.