یکی ازتجهیزاتی که از آن برای ذخیره ی اکسیژن استفاده می شود، کپسول اکسیژن است که یک مخزن به شکل استوانه است و جنس آن آهن یا آلومنیوم است. این کپسول برای افرادی به کار برده می شود که به دلایلی از جمله بیماری ، آسم و یا انسداد ریه به اکسیژن نیاز دارند واین اکسیژن باید ازاکسیژن محیط بیشتر باشد.
یک وسیله ی مهم که با آن می توان میزان اکسیژنی که از کپسول خارج می شود را کنترل کرد، مانومتراست که به صورت جدا به کپسول متصل می شود. به این ترتیب با مانومترمقدارخروجی اکسیژن را روی عددی که متناسب با شرایط بیماردرنظر گرفته می شود، تنظیم کرده و با قرار دادن ماسک، اکسیژن به بیمار منتقل می شود.
دانستن این نکته مهم است که درمانومتر، یک مخزن آب تعبیه شده است که باعث می شود اکسیژنی که به ریه بیمار می رسد، مرطوب باشد.
اما اگر بخواهیم از معایب کپسول اکسیژن بگوییم، یکی از موارد، محدود بودن اکسیژن است؛
به طور مثال، این کپسول ها با توجه به حجمی که دارند اکسیژن را تنها به مدت سی دقیقه تا نهایتا دو ساعت می تواندد ذخیره کنند و سپس باید مجددا شارژ شوند !
این نکته برای اشخاصی که به دلیل بیماری تنفسی به طور دائمی به اکسیژن نیاز دارند، بسیارحائز اهمیت بوده و مطلقا پیشنهاد نمی شود.
پیشنهاد ما به این دسته از بیماران عزیز، اجاره اکسیژن سازاست تا با دسترسی دائمی به اکسیژن خالص، به خود واطرافیان اطمینان خاطرداده و نگرانی ازاین بابت نداشته باشند.
مزیت های اجاره اکسیژن ساز:
۱- به دلیل فیلتربه کار رفته درآن که ضد باکتری است، اکسیژن تولید شده فاقد بو و بهداشتی است.
۲- تولید دائمی اکسیژن
۳- تولید اکسیژن به دو صورت خشک و مرطوب
۴- پیشگیری ازبروز حادثه احتمالی ناشی از انفجار کپسول
۵- احساس امنیت خاطراطرافیان بیماربه دلیل در دسترس بودن دائمی اکسیژن وعدم نگرانی ازقطعی ناگهانی آن به علت تمام شدن مدت شارژ
اجاره اکسیژن ساز قابل حمل:
دستگاهی است که هوای محیط را تصفیه و پاکسازی می کند و برای بیماران ریوی و دارای مشکلات تنفسی ضروری است و مدتی است که طرفدار زیادی پیدا کرده است.
عملیات انتقال انتقال هوا به دو شکل دراین دستگاه صورت می گیرد:
جریان مداوم: انتقال هوا با سرعت مشخص بدون توجه به شخص
جریان پالسی : انتقال هوا در صورت نیاز شخص به تنفس. پیشنهاد می کنیم مطلب ویروس کرونا را هم مطالعه کنید.
در صورت اجاره اکسیژن ساز خانگی قابل حمل، حدود یک تا سه لیتر اکسیژن در دقیقه در حالت جریان مداوم انتقال داده می شود؛
همچنین حدود یک تا شش لیتر اکسیژن در دقیقه در حالت جریان پالسی انتقال داده می شود.
اطلاعات کلی درباره دستگاه اکسیژن ساز
ابتدا قبل از هر کاری اگر شما خودتان بیماری تنفسی دارید باید بدانید که به چه مقدار اکسیژن نیاز دارید؟ همین طور بدانید بیمار شما در ۲۴ ساعت به چه میزار اکسیژن نیاز دارد؟ دستگاه های اکسیژن ساز را بایستی متناسب با نوع بیماری و مقدار نیاز اکسیژن بیمار تهیه کرد. توجه داشته باشید که بهتر از قبل از انتخاب و خرید ک یا اجاره اکسیژن ساز از کارشناسان شرکت مشاوره بگیرید.
با در نظر گرفتن نوع بیماری و همین طور نیاز بیمار به اکسیژن و میزان مصرف آن، سه مدل دستگاه اکسیژن ساز به شما پیشنهاد می شود.
یکی از موارد پیشنهادی دستگاه اکسیژن ساز ۱۰ لیتری که وزنی حدود ۲۰ کلیوگرم دارد و مدت شارژ آن محدود است، می باشد.
این کمپسول ها برای استفاده موقتی بیمار در زمان هایی که دسترسی به برق وجود ندارد، مناسب است. البته مدت زمان شارژ آن محدود است. بنابراین شما با اجراه اکسیژن ساز ۱۰ لیتری می توانید در شرایطی که به برق دسترسی ندارید، از آن استفاده کنید.
یکی دیگر از موارد پیشنهادی کپسول اکسیژن ساز قابل حمل (پرتابل) می باشد که وزنی حدود ۵ کلیوگرم دارد و مدت شارژ آن نیز محدود است.
این دستگاه برای بیمارانی که لحظه ای دچار مشکلات تنفسی و تنگی نفس می شوند، بسیار مفید است. این دستگاه معمولا در سایز های کوچکتری نیز وجود دارند. بنابراین اگر این مدل برای شما کاربرد بیشتری دارد می توانید با اجاره اکسیژن ساز پرتابل مشکل خود و یا بیمارتان را درمان کنید.
یکی دیگر از این موارد، دستگاه اکسیژن ساز پرتابل قابل حمل چرخدار می باشد. بنابراین می تواتید با اجاره اکسیژن ساز چرخدار مشکل خود و یا بیمارتان را درمان کنید.
ویژگی های یک تخت بیمارستانی خوب و انواع آن
تخت های بیمارستانی تخت هایی هستند که برای رفاه و راحتی بیماران طراحی و ساخته می شوند. این تخت ها باید به گونه ای باشند که بیمار در طول درمان بیماری روی این تخت ها احساس راحتی داشته باشد. همچنین این تخت ها باید ویژگیهای خاصی داشته باشند که در ادامه شما را با آنها آشنا خواهیم کرد. چنانچه شما فرد بیماری را قرار است در خانه نگهداری کنید، بهتر است از اجاره تخت بیمارستانی برای این کار استفاده کنید.
ویژگی های تخت بیمارستانی
قابلیت تنظیم ارتفاع: قسمت بالایی و پایینی تخت بیمارستانی باید قابل تنظیم باشد.
داشتن ریل های محافظ: تخت بیمارستانی باید در دو طرف خود ریل های محافظ داشته باشد و همینطور این ریل ها قابلیت باز و بسته شدن را داشته باشند.
داشتن کنترل کننده ها: تخت بیمارستانی باید دارای کنترل کننده هایی برای تنظیم اتوماتیک پارامتر ها داشته باشد.
اگر شما قرار است از قیمت اجاره تخت بیمارستانی استفاده کنید، بهتر است به این ویژگی ها توجه کنید و تخت مناسبی را اجاره کنید. بنابراین حتماً در زمان اجاره تخت بیمارستانی مطمئن شوید که تخت، این ویژگی ها را را دارد.
انواع تخت های بیمارستانی:
تخت های بیمارستانی دارای انواع مختلفی می باشند. شما می توانید برای اجاره تخت بیمارستانی یکی از این مدلها را که برای شما مناسب تر است، انتخاب کنید. در ادامه شما رو با انواع تخت های بیمارستانی آشنا خواهیم کرد.
تخت های بیمارستانی مکانیکی: یکی از انواع مدلهای تخت بیمارستانی طرح های مکانیکی هستند، این تخت ها ساده ترین نوع ممکن از تخت های بیمارستانی محسوب می شوند. این نوع تخت بیمارستانی به گونهای است که برای تنظیم بالا پایین بردن تخت، بایستی از اهرم موجود به صورت دستی استفاده کرد.
تخت های بیمارستانی نیمه الکترونیک: از انواع تخت های بیمارستانی تخته نیمه الکترونیک می باشد. این مدل از تخت بیمارستانی به گونه ای است که برای تنظیم ارتفاع تخت باید به صورت دستی عمل کرد اما تنظیم سری و پای تخت به صورت برقی می باشد.
تخت های بیمارستانی فول الکترونیک: در این مدل از زخم ها تنظیم ارتفاع کلی تخت و همینطور تنظیمات سر و پای تخت کاملاً به صورت اتوماتیک انجام می شود.
اگر برای اجاره تخت بیمارستانی به دنبال تختی بسیار خوب و فول امکانات میباشید بهتر است از تخت های بیمارستانی فول الکترونیکی استفاده کنید.
اما بدانید از: مزیت های اجاره دستگاه اکسیژن ساز و تخت بیمارستانی
تختهای بیمارستانی فول الکترونیک خود به تنهایی در سه مدل مختلف وجود دارند. مدل های این نوع تخت بیمارستانی به شرح زیر می باشد.
تخت های بیمارستانی تک شکن: در این نوع تخت بیمارستانی الکترونیکی تنها قسمت سر و یا پای تخت تغییر زاویه می دهد.
تخت های بیمارستانی دو شکن: یکی دیگر از انواع تخت های بیمارستانی الکترونیکی تخت دو شکن می باشد. در این مدل تخت بیمارستانی توانایی تغییر زاویه هم در قسمت سر و هم در قسمت پای تخت وجود دارد.
تخت های بیمارستانی سه شکن: در این مدل از تخت بیمارستانی الکترونیکی علاوه بر سر و پای تخت یک بخش متحرک دیگری در بین این دو قسمت قرار دارد. این مدل تخت جزو بهترین نوع تخت بیمارستانی می باشد. بنابراین اگر به دنبال تخت بیمارستانی بسیار مرغوب میباشید، بهتر است از اجاره تخت بیمارستانی الکترونیکی سه شکن استفاده کنید.
امروزه بیشتر افراد ترجیح می دهند بیمار سالخورده خود را در منزل نگهداری کند سیرا در بیمارستانها آلودگی و مریضی بسیار بیشتر شده است و بیمار را بیشتر در معرض خطر قرار می دهد. این افراد می توانند بدون نگرانی با اجاره یک تخت بیمارستانی مناسب برای بیمار خود آن را در منزل بدون هیچ گونه نگرانی نگهداری کند. بنابراین این افراد می توانند از شرکت میترا طب تخت بیمارستانی مورد نظر خود را اجاره کنند.