وی افزود: اگر پس از خروج کودکان از آپارتمان برق رفت، حتما بررسی کنید که آنها از آسانسور خارج شدهاند یا خیر و به کودکان یاد بدهید که محبوس شدن در کابین آسانسور هیچ خطری ندارد و آنجا در زمان قطع برق، تنها تاریک است.عضو هیات مدیره اتحادیه آسانسور و پله برقی ایران تصریح کرد: همه شهروندان باید بدانند که در زمان قطع برق، کابین آسانسور سقوط نمیکند و کسی در آسانسور از کمبود اکسیژن خفه نمیشود؛ کابین آسانسور آنقدر سوراخ و منفذ دارد که هوا به مقدار زیاد داخل کابین جریان دارد.
نوریزاده با اشاره به راهکارهای خروج از آسانسور غیرفعال، افزود: در صورت محبوس شدن در کابین آسانسور اصلا وحشت نکنید و آرام و بدون نگرانی در کف کابین آسانسور بنشینید. با استفاده از تلفن همراه به خانواده، همسایهها، مدیریت ساختمان، مسئول فنی و یا نگهبانی اطلاع دهید و درخواست کمک کنید.سرپرست اتحادیه آسانسور و پله برقی استان خوزستان گفت: اگر تلفن همراه در آسانسور آنتندهی مناسبی نداشته باشد، با کلید یا خودکار به آرامی و با فاصله به درب کابین ضربه بزنید تا همسایهها و کسانی که از کنار آسانسور عبور میکنند متوجه حضور شما در آسانسور شوند.
وی افزود: در صورت محبوس شدن فردی در آسانسور، خانواده، همسایهها یا مسئول فنی ساختمان با آتشنشانی تماس بگیرند و درخواست کمک کنند و تا رسیدن کمک، در کنار کابین بمانند و با محبوسین صحبت کنند تا آنها آرام بمانند.
نوریزاده گفت: محبوس شدن در آسانسور هیچگونه خطری ندارد؛ تنها مساله این است که شخص محبوس شده از تاریکی ترس داشته باشد بنابراین لازم است که خانواده نترسیدن از تاریکی را به کودکان آموزش دهند.
عضو هیات مدیره اتحادیه آسانسور و پله برقی ایران گفت: والدین این آموزشها را جدی بگیرند و به فرزندانشان یاد بدهند که نباید وحشت کنند زیرا اگر خاطره بدی برایشان ثبت شود، تا سالیان سال ترس از آسانسور را همراه خود خواهند داشت.