stat counter
تاریخ : یکشنبه, ۹ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 29 December , 2024
  • کد خبر : 374615
  • 28 خرداد 1400 - 14:18
5

وقتی ورزش خطر حمله قلبی راافزایش می‌دهد!

قلم | qalamna.ir :
گروه علمی: سبکی از ورزش کردن وجود دارد که می تواند خطر ابتلا به سکته یا حملات قلبی را افزایش دهد.یکی از حالات کشنده، حمله قلبی است، بنابراین متخصصان بهداشت توصیه می‌کنند برخی ورزش‌ها را برای سلامت قلب انجام دهید.با این حال، نوعی ورزش وجود دارد که می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری تهدید کننده زندگی را افزایش دهد. طبق مطالعه‌ای که در ژورنال Circulation منتشر شده است، افرادی که ۱۵۰ دقیقه فعالیت تفریحی با شدت متوسط ​​در هفته انجام می‌دهند، در مقایسه با افرادی که ورزش گزارش نکرده اند، ۱۴ درصد خطر ابتلا به بیماری کرونر قلب را دارند.
 

با این حال، ممکن است بین ورزش و افزایش خطر بیماری عروق کرونر قلب و حملات قلبی ارتباط وجود داشته باشد؛ همچنین شواهد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد میزان طولانی مدت و شدید خستگی می‌تواند خطر وقایع حاد قلبی را افزایش دهد.با توجه به ارتباط شناخته شده بین بیش فعالی و افزایش خطر بیماری‌های قلبی عروقی، مطالعات یک عامل خطر بالقوه را برای حوادث قلبی عروقی در آینده شناسایی کرده اند.

در یک مطالعه منتشر شده، ورزش شدید بیشتر در مورد اثرات سلامت قلب و عروق مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.این مطالعه نتیجه گیری کرد: ورزش با شدت بالا می‌تواند به شدت، البته گذرا، خطر ایست قلبی ناگهانی (SCA) یا مرگ ناگهانی قلبی (SCD) را در افراد مبتلا به بیماری قلبی زمینه‌ای افزایش دهد.

یک مطالعه کانادایی که شامل ورزشکاران شرکت کننده در سنین ۱۲ تا ۴۵ سال بود، نشان داد که ۷۴ مورد ایست قلبی ناگهانی از ۱۸/۵ میلیون نفر، طی سال‌های مشاهده، منجر به بروز ۷۶ مورد در هر ۱۰۰ هزار ورزشکار به طور سالانه شده  است.۱۶ ایست قلبی ناگهانی در حین ورزش‌های رقابتی رخ داده است که ۴۴ درصد آن‌ها زنده مانده‌اند، در حالیکه ۵۸ مورد در ورزش‌های غیر رقابتی رخ داده و ۴۴ درصد آن‌ها نیز زنده مانده اند.

مطالعات اخیر نشان داده است که میزان تحرک یا شدت ورزش طولانی مدت با بسیاری از ناسازگاری‌های احتمالی قلب مرتبط است.علاوه بر این، تحقیقات به اثبات رسانده است که ورزش با شدت بالا می‌تواند خطر ایست قلبی ناگهانی یا مرگ ناگهانی قلبی را در افراد مبتلا به بیماری قلبی اساسی به ویژه برای اقلیت مبتلا به کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک یا بیماری کرونر قلب به شدت افزایش دهد.

هشتگ: , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.