از پایگاه خبری پلیس، سردار محمدرضا مقیمی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی بررسیهای اسنادی و میدانی پلیس، کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی به چندین انبار بزرگ در سطح کشور که در زمینه نگهداری کالا و اقلام اساسی مورد نیاز مردم فعالیت می کنند، مشکوک شدند و موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی پس از شناسایی و تایید فعل مجرمانه مبنی بر احتکار کالا در دو انبار، با هماهنگی قضائی و تشکیل تیمی مشترک از نمایندگان ادارات غله، تعزیرات حکومتی، اداره صنعت ،معدن و تجارت در استان های هدف به آدرس مورد نظر مراجعه و در حضور مالکان، از انبارها بازدید و مشخص شد ظرفیت سوله ها به طور کامل از گندم و برنج پر است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا تصریح کرد: با بررسی اسناد مرتبط با کالاها و سامانه ورود و خروج در این مجموعه ها مشخص شد متهمان با هدف رسیدن به مقاصد شوم و سودجویانه خود با فروش این محصولات استراتژیک به قیمت های بالاتر، اقدام به خریداری، اختفاء و احتکار آنها کردهاند.
سردار مقیمی عنوان کرد: در این بازدیدها بیش از ۹۷۳۰ تن گندم و برنج احتکاری در استان های گلستان و هرمزگان کشف و انبارها پلمب شدند.
وی خاطرنشان کرد: در این خصوص فقط مقدار ۷۳۵ تن از گندم های موجود در سامانه جامع انبارها ثبت و مابقی کالاهای موجود در سامانه سیفا ۲ (سامانه یکپارچه فناوری گندم و آرد) اداره غله نیز ثبت نشده بود.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش کالاهای مکشوفه را بیش از ۳۲۸ میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: در این راستا ۲ متهم دستگیر و پس از تشکیل و تکمیل پرونده تحویل اداره تعزیرات حکومتی در استان مربوطه شدند.
سردار مقیمی قدردانی از همکاری و تعامل خوب مردم با پلیس، تاکید کرد: پلیس امنیت اقتصادی با تمام توان و به کارگیری حداکثری امکانات خود با پدیده شوم احتکار و قاچاق کالاهای اساسی و ارزاق عمومی مردم مبارزه می کند و شهروندان می توانند اخبار و اطلاعات خود را در این زمینه با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند.