انار
این میوه خوشمزه حاوی آنتی اکسیدانها و پلی فنول های فعال زیستی است که دارای بسیاری از داروهای مفید برای فشار خون هستند. میتوان به راحتی یک کاسه میوه تازه را به عنوان میان وعده صبحگاهی در نظر گرفت.
چغندر
این ماده خوراکی حاوی نیتراتهای طبیعی است که توسط سیستم گوارش به اکسید نیتریک تبدیل میشود. یک لیوان آب چغندر خام یا یک غذای گیاهی پخته شده از چغندر میتواند در مدت ۲-۳ ساعت بعد از مصرف، فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
سیر
از گذشتههای دور مشخص شده که سیر دارای خواص دارویی است زیرا در اثر خرد شدن، یک ترکیب طبیعی به نام آلیسین تولید میکند. سیر میتواند فشار خون را فوراً پایین آورده و گزینهای عالی برای افزودن به رژیم غذایی روزانه بیماران مبتلا به فشار خون است.
شنبلیله
هم برگ و هم دانههای این گیاه سرشار از فیبر و کلسیم هستند و با کاهش سطح کلسترول بد بدن، منجر به پایین نگه داشتن فشارخون میشوند.