stat counter
تاریخ : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳ Monday, 23 December , 2024
  • کد خبر : 382291
  • 28 تیر 1400 - 11:18
1

ویژه برنامه « از تبار قلم» با تجلیل از پروانه ماندگاری در هرمزگان برگزار شد

ویژه برنامه « از تبار قلم» با تجلیل از پروانه ماندگاری در هرمزگان برگزار شد
هرمزگان-هفتمین نشست ویژه برنامه «از تبار قلم» با تجلیل از پروانه ماندگاری، نویسنده کودک و نوجوان و با حضور امینه دریانورد، سرپرست اداره کتابخانه های عمومی استان هرمزگان و مهرنوش منصوری، دبیر محفل ادبی صبای هرمزگان بصورت همزمان و با ارتباط زنده با استان های یزد، سیستان و بلوچستان و کرمان در بستر فضای مجازی برگزار شد.
قلم | qalamna.ir :

سرپرست اداره کتابخانه های عمومی استان هرمزگان بیان کرد: روز قلم را به همه کسانی که اهل هنر، فرهنگ و کلام وکلمه هستند و با اندیشه و قلم زیبایشان نقشی بر این روزگار می زنند که به یادگار می ماند، تبریک عرض می نمایم.

امینه دریانورد تاکید کرد: از نهاد کتابخانه های عمومی کشور که با اجرای برنامه از تبار قلم و برنامه های مشابه این بستر را فراهم نمود تا فعالیتها و رسالت ما در فضای مجازی ادامه دار باشد و از انجام رسالت خود بازنمانیم، تشکر می کنم.

وی با اظهار خرسندی از اجرای این برنامه بیان کرد: خدا را شاکرم که فرصتی پیش آمد تا از عزیزی به نمایندگی از دیگران تجلیل بعمل بیاید و امیدواریم در برنامه های بعدی بتوان از همه عزیزان تقدیر بعمل آورد.

مهرنوش منصوری، دبیر محفل ادبی صبای هرمزگان  نیز گفت: نویسنده منتخب جهت تجلیل در این برنامه « پروانه ماندگاری» متولد سال ۱۳۵۴ در بندرعباس که علاوه بر آثار پژوهشی، مدرس کارگاه های داستان نویسی ادبیات کودک و نوجوان است.

وی افزود: از دیگر تلاش های این نویسنده، مدیریت طرح «مدادهای رنگی»، که مدیریت گردآوری آثار و خاطرات دانش آموزان متوسطه اول و دوم، و ثبت تجارب دبیران است.

دبیر محفل ادبی صبا تاکید کرد: نوشتن برای کودک و نوجوان بسیار دشوار است. ادبیات کودک و نوجوان مقوله ای سهل و ممتنع است، سهل از این جهت که چون مخاطبان آن کودک و نوجوان هستند ممکن است جدی گرفته نشود و گمان ببرند که می شود ساده انگارانه در این حوزه کار کرد. اما ممتنع از این جهت که عبور از ساده انگاری و رسیدن به درجهای از توانمندی برای ارائه خدمات شایسته به این نسل نیازمند کوشش و ممارست زیاد است.

وی افزود: برای تولید  اثر برای کودکان ابتدا باید یک شناخت واقع بینانه از دنیای کودک داشته باشیم، یعنی شناخت به شکلی که کودک هست نه آنچه که ما می خواهیم و بعد شناخت آثار تالیف شده در زمینه کودک و نوجوان و نتایج بالقوه ای که ما می توانیم از این آثار بگیریم و همچنین شناخت راهها و روشهایی که بتوان این ظرفیتها را در خدمت تولید اثر برای کودکان و نوجوانان گرفت.

مهرنوش منصوری تاکید کرد: بر همه ی پدران، مادران، معلمان، کتابداران، نویسندگان، شاعران، فیلمسازان، سردبیران نشریات کودکان لازم است که به این شناخت دست یابند تا بتوانند نسلی خرد ورز را تربیت نموده که بکاود، بخواهد و بپرسد.

پروانه ماندگاری، نویسنده کودک و نوجوان نیز ضمن تبریک روز قلم بیان کرد: از سال ۷۸ در رشته داستان نویسی فعالیت دارم و اولین اثرم در سال۸۰ با عنوان « دو تا دفتر دو خط و دو تا خودکار آبی» به چاپ رسید.

وی افزود: افتخار این را داشتم که در دوران فعالیت در حوزه کودک و نوجوان کارگاه های آموزشی داستان نویسی برگزار نمایم که حاصل این کارگاهها ۱۶ مجموعه گردآوری شده است،که اکنون بدلیل شرایط کرونا کارگاهها بصورت مجازی برگزار می شود.

این نویسنده کودک و نوجوان تاکید کرد: یکی دیگر از افتخارات من همکاری با کانون اجتماعی شهرستان لار و  کانون کودکان کم شنوای کرمانشاه است و خوشحالم که در خدمت هنرجویان مستعد کشورم هستم.

پروانه ماندگاری با اشاره به آثار خود بیان کرد: آخرین اثر من با عنوان «مسابقه ماهیگیری» در رده سنی کودک، اسفند۹۹ به چاپ رسید.

وی افزود: کتاب «یک درخت، یک صخره، یک ابر» ترجمه شده حسن افشار که از برجسته ترین داستانهای دنیا در دو قرن اخیر هست را به همه علاقه مندان نویسندگی توصیه می کنم که مطالعه کنند.

انتهای پیام/

هشتگ: , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.