این مسابقات ۲۱ شهریور تا ۳ مهر ۱۴۰۰ برگزار میشود که تیم ملی ایران با توجه به قرارگیری در گروه G و همگروهی با اردن و بنگلادش، باید به داکا سفر کند و به میزبانی کشور بنگلادش دو مسابقه خود را انجام بدهد؛ در تراز با تیم ملی فوتبال زنان ایران، اردن و بنگلادش سطح فنی پایینتری دارند و به نظر میرسد کاری نهچندان دشوار در انتظار شاگردان ایراندوست باشد. البته که تیم ملی فوتبال زنان اردن در ماههای گذشته تکاپوی زیادی برای گذراندن یک دوره آمادهسازی ویژه داشته است.
بنگلادش تیم ۱۳۷ رنکینگ فیفاست و علیرغم آنکه میزبانی رقابتها را در اختیار دارد، بعید به نظر میرسد بتواند تیم ملی فوتبال زنان ایران را آزار بدهد؛ تیم ملی اردن اما در وضعیت بهتری قرار دارد و در جایگاه ۶۳ ردهبندی برترین تیمهای ملی دنیا قرار دارد و ضمن آنکه چند بازیکن این تیم، به صورت لژیونر در لیگ کشورهای آمریکا و فرانسه فعالیت دارند و همانطور که گفته شد، دوره آمادهسازی خوبی را هم پشت سر گذاشتهاند.
با اینحال اما شور و امید و انگیزه برای طلسمشکنی بزرگ در اردوی تیم ملی فوتبال زنان موج میزند و ایراندوست و شاگردانش همه تلاش خود را به کار بستهاند تا روی یک طلسم چندین ساله، خط قرمز بکشند و تیم ملی فوتبال زنان را به جام ملتهای آسیا ۲۰۲۱ برسانند، تورنمنتی که قرار است بهمنماه سال جاری به میزبانی کشور هند برگزار شود.
عکاس: آریا جعفری
این تیم ملی برای ایران تاریخساز میشود؟
قلم | qalamna.ir :
رسیدن به جام ملتهای آسیا، رویای چندین و چند ساله فوتبال زنان ایران است که هیچگاه تبدیل به واقعیت نشده اما حالا این روزها همه به تیم ملی فوتبال زنان ایران امید دارند تا طلسمشکنی کند و به یک رویای بزرگ رنگ واقعیت ببخشد؛ پس از حدود ۲ سال تعطیلی، مریم ایراندوست و همکارانش در کادرفنی تیم ملی فوتبال زنان در تلاش برای برنامهریزی فشرده تا شهریورماه که زمان برگزاری مسابقات مقدماتی جام ملتهای آسیاست، هستند.