دکتر زهرا امینی افزود: ۲۶۱ کودک فاقد سرپرست دارای صلاحیت در این استان امسال برای مراقبت به خانوادههای متقاضی فرزند سپرده شدند که ۱۳۲ نفر از این کودکان دختر و ۱۲۹ نفر پسر هستند که در قالب ردههای سنی یک تا ۲۴ سال در مراکز بهزیستی نگهداری میشدند.
وی اظهار داشت: این کودکان بهدلیل نداشتن صلاحیت خانواده و گزارش مددکاری و حکم قضایی به اقوام دارای صلاحیت که دادگاه آنان را تایید کند، سپرده میشوند.
امینی افزود: برخی از این کودکان به شکل موقت وارد خانوادههای صلاحیتدار میشوند و به محض رفع مشکلات والدین و تایید مراجع صلاحیتدار به کانون خانواده اصلی باز میگردند.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی گفت: دختران با بیش از ۱۸ سال که در کنار خانواده با صلاحیت زندگی میکنند در صورت ادامه ندادن به تحصیل و ازدواج نکردن به دفتر زنان استان در قالب دختران خودسرپرست معرفی و از خدمات این نهاد بهره مند میشوند.
وی با اشاره به اینکه بهزیستی استان ماهانه مبلغی با عنوان فرزندان امدادبگیر پرداخت میکند و علاوه بر این کمک هزینه تحصیل در مقاطع مختلف، مسکن، جهیزیه، حرفهآموزی و خدمات مشاورهای رایگان را نیز برای این کودکان میپردازد، گفت: ۳۸ کودک در پنج خانه کودک بهزیستی استان که چهار واحد از این خانهها غیر دولتی هستند، نگهداری می شوند.