stat counter
تاریخ : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳ Monday, 23 December , 2024
  • کد خبر : 386336
  • 22 مرداد 1400 - 0:22
3
فرماندار همدان تاکید کرد:

طرح اقدام ملی مسکن همدان اراده لازم دارد/ تبدیل شدن مسئله آب به معضل

طرح اقدام ملی مسکن همدان اراده لازم دارد/ تبدیل شدن مسئله آب به معضل
همدان- قلمنا- فرماندار همدان با تاکید بر اینکه طرح اقدام ملی مسکن همدان اراده لازم دارد، مطرح کرد: اراده ها در این مسیر خیلی ضعیف است.
قلم | qalamna.ir :

خبرنگار قلم از همدان، محمدعلی محمدی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شهرستان همدان شهرستانی متمایز از سایر شهرستان ها است، مطرح کرد: این شهرستان جمعیت ۷۰۰ هزار نفری که معادل ۴۰ درصد جمعیت استان است را  با سلایق و درخواست های متفاوت در خود جای داده است و قابل قیاس با شهرستان های دوم و سوم استان نیست.

وی با تصریح بر اینکه شهرستان همدان یک شهرستان مهاجرپذیر ست، اظهار کرد: متاسفانه مبنای پیش بردن اقدامات و برنامه ها آمارهای مربوط به سال ۹۵ است، درحالی بایستی با آمارهای به روز و با توجه به وضعیت جمعیتی همدان تصمیم گرفت.

فرماندار همدان در ادامه در پاسخ به خبرنگار قلم در زمینه وضعیت اجرای طرح اقدام ملی مسکن در همدان و مشکلات پیش روی اجرای آن نیز مطرح کرد: در دولت یازدهم و دوازدهم بحث مسکن ملی عنوان شد اما در دولت دوازدهم، بیشتر به این موضوع ورود پیدا شد اما شاهدیم که حتی مسکن مهر هم در برخی موارد زمین مانده است و به اتمام نرسیده است.

محمدی در ادامه این موضوع با تصریح بر اینکه اراده لازم برای پیش بردن طرح مسکن ملی لازم است، خاطرناشن کرد: اراده ها در این مسیر خیلی ضعیف است.

وی در خصوص وضعیت خاک زمین مسکن ملی در شهرک فرهنگیان نیز عنوان کرد: خاک مربوط به طرح اقدام ملی مسکن در بلوار فرودگان دچار مشکل است، در نزدیکی آن رودخانه ای وجود دارد و خاک این منطقه را آبرفتی کرده است بدین ترتیب، خاک آن استحکام لازم را ندارد و بایستی بتوان قدمی برداشت تا زمینی مناسب برای نگه داشتن سازه ها را داشته باشیم.

محمدی ادامه داد: در کشور ما به عنوان یک سرپناه به مسکن نگاه می کنند اما بایستی آن را مکانی برای آرامش دانست بدین سان، بایستی با اراده ای مناسب طرح اقدام ملی مسکن در همدان را نیز به رانجام رساند و تا با خیال راحت افراد بتوانند در آن ساکن و اتفاقی در این زمینه نیفتد بدی سان امید است تا شاهد پیش بردن این طرح با دید دلسوزانه باشیم.

وی در ادامه صحبت های خود به وضعیت تنش آبی همدان نیز اشاره کرد و گفت: ۳۰ تا ۴۰ درصد منابع آبی به دلیل فرسودگی شبکه هدر می رود بدین سان، اصلاح و بازسازی شبکه آبرسانی شهر همدان باید در اولویت قرار گیرد. 

محمدی خاطرنشان کرد:  سد اکباتان ۳۵ میلیون مترمکعب ظرفیت دارد که ۲۶ میلیون مترمکعب آبگیری شده و این در حالی است که کشاورزان پایین دست نیز حق آبه خود را مطالبه می کنند.

وی با بیان اینکه در دولت احمدی نژاد تصمیم نابخردانه‌ای گرفته شد و آن این بود که تصمیمات حوضه آبریز استانی شد، گفت: درعین حال با تمام تفاسیر به سمت ایجاد خط انتقال از تالوار به همدان رفتند و مصاحبه‌های آنچنانی نیز در این رابطه انجام دادند که این حرکت‌ها کار را خراب کرد.

این مسئول با تصریح بر اینکه بحث آب همدان از مشکل به معضل تبدیل شده است، اضافه کرد: متأسفانه در همدان به دنبال منابع آب مسأله دار رفته و اصلاح الگوی مصرف را به خان آخر واگذار کردیم درحالیکه شهری که حداقل ۲۰۰ هزار مهاجر دارد و روز به روز بی‌برنامه توسعه پیدا می‌کند باید یک جای کار را گرفت چرا که با بازی نمی‌توان شهر را مدیریت کرد.

فرماندار همدان در این زمینه یادآور شد: بعد از مهرماه باید از دو محل چاه‌هایی که به مدار آمده و چاه‌های استیجاری آب شهر همدان تأمین شود.

وی در ادامه به وضعیت برخی از پروژه‌های بلاتکلیف شهرستان همدان نیز اشاره کرد و گفت: در این زمینه می توان به پروژه اسکای مال اشاره کرد که متولی اسکای مال شهرداری بود اما به‌نظر می‌رسد ناهماهنگی در این قضیه رخ داده است؛ چرا که اگر قرار نبود این پروژه انجام شود چرا اجازه حفاری داده شد تا برای سرمایه‌گذار حقوق ایجاد شود؟ باید مدیریت شهری و شورای شهر همدان پای کاری که کردند بایستند و کار انجام شود. چرا مردم را مسخره کنیم؟

محمدی در ادامه این موضوع به وضعیت پرشین یافوت و عصرطلایی اشاره کرد و افزود: در پرشین یاقوت سوء مدیریت وجود دارد و بحث حمایتی نیست و در عصر طلایی هگمتانه تمام حقوق دولتی پرداخت شده اما پروانه صادر نشده است؛ بدین ترتیب شاهدیم که قریب به ۸۳ سوئیت اقامتی تجهیز شده بین زمین و آسمان مانده است و اجازه ادامه کار نمی‌دهند.

فرماندار همدان در ادامه صحبت های خود در پاسخ به وضعیت ایستگاه درون شهری قطار همدان نیز گفت: جانمایی ایستگاه قطار همدان از اول خوب نبود و مشخص نیست ضریب عمران‌پذیری این ایستگاه قطار چقدر است؟ قاعدتا نباید کمتر از یک باشد.

محمدی در این خصوص با اشاره به اینکه این ایستگاه راه دسترسی نداشته و در زمینه آب شرب هم مشکل دارد، بیان کرد: به این نتیجه رسیدند که ایستگاه را به داخل شهر بیاورند که درحال حاضر خط قطار آماده شده و حدود ۱۰ کیلومتر از آن باقی مانده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت شیوع ویروس کرونا در شهرستان همدان اشاره کرد و افزود: تا پیک چهارم سیاست انقباضی در همدان داشتیم اما واقعا کسبه داشتند نابود می‌شدند که تصمیم براین شد که اغناپذیری شدند که تصمیم براین شد که به سمتی برویم که جامعه هدف را اغناپذیر کنیم اما در حقیقت در ۱۰ روز گذشته تمام مراکز اقامتی و تالارهای پذیرایی همدان پُر بود.

فرماندار همدان با بیان اینکه بهترین گزینه این است که مراکز واکسیناسیون را زیاد کنیم، تاکید کرد: بهترین راه این است که مراکز واکسیناسیون افزایش یافته و ۷۵ درصد مردم ایمنی پیدا کنند. البته وضعیت ما نسبت به شهرستان های دیگر خوب است که البته شعی شد تا در این زمینه واکسیناسیون خودرویی نیز راه اندازی شود.

محمدی با بیان این موضوع در پایان افزود: هم اکنون، کمتر از ۲۰ درصد جامعه هدف ما توانستند واکسن دریافت کنند بدین سان بایستی شرایطی را مهیا کنیم که همه جامعه هدف واکسینه شوند تا بتوانیم از این وضعیت شیوع کرونا خارج شویم.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • خبرنگار شکیبا کولیوند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.