دکتر مسعود طاهری لاری با اشاره به اهمیت راه اندازی این مرکز افزود: با عنایت به اهمیت راه اندازی و فعالیتهای مراکز تحقیقاتی نیاز محور و همچنین در راستای افزایش درآمدهای غیر شهریه ای و استفاده حداکثری از توان اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در انجام پروژه های تحقیقاتی، پس از پیگیریها و اقدامات موثر دانشگاه این تفاهم مشترک صورت گرفت .
وی با اعلام این که استان خراسان رضوی دارای ۶ مرکز تحقیقاتی مصوب است راه اندازی این مرکز را نیز گام بزرگی در جهت اهداف بلند دانشگاه دانست و بر تلاش حداکثری اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این حوزه تاکید کرد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد ضمن اظهار امیدواری از اثربخشی ظرفیت به وجود آمده برای فعالیت های تحقیقاتی استادان و دانشجویان از اقدامات حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه در این خصوص قدردانیکرد.
طاهری به تاسیس “سرای فناوریهای هوشمند و سلامت” دانشگاه طی سال گذشته نیز اشاره کرد و گفت : برگزاری کارگاه های تخصصی مرتبط، راه اندازی فضای اشتراک کاری، استقرار و راه اندازی آزمایشگاه تخصصی آنالیز حرکت انسان، برگزاری رویداد ایده برتر سلامت با مشارکت شتاب دهنده، پذیرش و استقرار قطعی سه شرکت و هسته فناور،دریافت ۱۵ درخواست جدید استقرار، قرارداد مشارکت با ۲ شتاب دهنده تخصصی استان و اطلاع رسانی و تبلیغات هدفمند از جمله فعالیت های این سراست.