ایسنا سردار محمدرضا مقیمی افزود: در ادامه طرح تشدید مبارزه با احتکار و قاچاق کالاهای بهداشتی در سطح کشور، همچنان رصد اطلاعاتی مبدأ و مقصد کالاهای بهداشتی در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی قرار دارد.
وی افزود: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی سراسر کشور با اشرافیت کامل اطلاعاتی و انجام اقدامات تخصصی، پس از کسب مجوز قضائی در قالب ۲۷۴ تیم عملیاتی، طی ۲۴ ساعت گذشته از یک هزار و ۵۴۳ باب انبار و داروخانه بازدید کردند که از این تعداد، ۲۵۴ باب از مراکز متخلف توزیع تجهیزات بهداشتی پلمب و بیش از ۲۱۲ هزار انواع ماسک و دستکش، ۱۹۴ هزار و ۱۹۰ عدد انواع مواد ضد عفونی کننده، پد الکلی، مواد شوینده و لوازم بهداشتی، جمعا بیش از ۴۰۰ هزار عدد انواع تجهیزات بهداشتی کشف شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با اشاره به اینکه تجهیزات بهداشتی مکشوفه به دانشگاههای علوم پزشکی در استانها تحویل شده است، گفت: در این خصوص ۲۳ دستگاه خودرو توقیف شد و ۸۸ نفر محتکر نیز دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.
وی ادامه داد: رسالت پلیس امنیت اقتصادی پیش بینی، پیشگیری و کنترل اخلال و تنش در نظام اقتصادی است و نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به نام سال “جهش تولید”، انگیزه این پلیس را برای حمایت از تولید که پایههای اقتصاد کشور است را از طریق مبارزه با تمام ابعاد قاچاق کالا و ارز مضاعف کرده است و انشاءالله با اقدام قاطع و موثر خود شاهد تأثیر مثبت آن بر زندگی مردم خواهیم بود.
پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا در پایان ضمن تقدیر از همکاری بسیار خوب هموطنان در اجرای طرح تشدید مبارزه با احتکار کالاهای بهداشتی از شهروندان خواست که همواره هرگونه مورد مشکوکی مشاهده کردند، آن را به مرکز فوریت های پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.
انتهای پیام