احمدپایدار در رویداد پنجشنبه های صنایع خلاق بندرعباس در بلوار ساحلی این شهر افزود: معرفی هر چه بیشتر صنایع دستی و هنرهای محلی بندرعباس بعنوان صنایع خلاق این شهر ساحلی، از دیگر اهداف رویداد فرهنگی و اقتصادی پنجشنبه های خلاق بندرعباس است که با استقبال کار آفرینان و شهروندان همراه بوده است.
وی اظهار داشت: در این رویداد، شبکه کار آفرینی هرمزگان، مرکز نیکوکاری شبکه کار آفرینی استان، سازمانهای مردم نهاد و بخش خصوصی در کنار شهرداری بندرعباس حضوری فعال و چشمگیر دارند و این شهرداری همچنان آماده در اختیار گذاشتن رایگان مکان مناسب برای این رویداد به صورت دائم و دوره ای است.
مدیر مرکز خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری بندرعباس ادامه داد: ثبت جهانی شهر بندرعباس بعنوان شهر خلاق صنایع دستی و آیین های سنتی، تنها مربوط به شهرداری نیست و همه دستگاه های اجرایی،نهادها، بخش ها و شهروندان در این امر دخیل اند و شهرداری بندرعباس بعنوان نهادی مردمی، پیگیر تعهدات و برنامه های شهر خلاق است.
به گفته پایدار، پنجشنبه های صنایع خلاق پس از وقفه بخاطر بیماری کرونا دوباره از سر گرفته شد و در این رویداد، کار آفرینان، تولیدات خود را شامل پوشاک سنتی، زیور، صنایع دستی، عروسک های دست ساز و غذای محلی عرضه می کنند.
وی همچنین گفت: توسعه گردشگری شهر خلاق بندرعباس از دیگر اهداف برگزاری این رویداد است.
شهر بندرعباس، عضو شبکه جهانی شهرهای خلاق یونسکو در حوزه صنایع دستی و آیین های سنتی است.
انتهای پیام /