مصطفی طبیبی گفت: سامانه بارشی که از ۸ تا ۱۳ دی ماه در استان فعال بود باعث شد ۴۳ کیلومتر شبکه توزیع برق، ۸۰۸ پایه و ۱۴۷ دستگاه ترانسفورماتور آسیب بیند. به گفته وی، شهرستانهای میناب و جزیره قشم بخاطر حجم زیاد بارش بیشترین خسارت را داشتند.
وی اضافه کرد: خوشبختانه با پیش بینی سیل و آمادگی نیروهای عملیاتی بلافاصله پس از بارندگی، نیروها وارد عمل شده و شبکه های آسیب دیده را اصلاح کردند. اگرچه بسیاری از نقاط آسیب دیده در روزهای نخست اصلاح شد اما حجم خسارت ها و شدت بارش ها به گونه ای بود که عملیات بازسازی تاسیسات آسیب دیده را در برخی نقاط با تاخیر مواجه می کرد.
معاون بهره برداری شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان تصریح کرد: نخستین اقدام ما رفع خاموشی ها و اصلاح نقاط حاثه خیز بود زیرا به علت تداوم بارشها و جاری شدن سیل اصلاح اساسی شبکه در شرایط بارندگی میسر نبود.
وی با اشاره به گستردگی و شدت طوفان اظهار داشت: حجم بارش ها و طوفان در نوع خود طی سالهای اخیر کم سابقه بوده و دلیل اصلی تاخیر در برق رسانی به برخی نقاط ،عدم وجود راه دسترسی و آب گرفتگی مسیرها بوده است.
معاون بهره برداری شرکت توزیع نیروی برق اظهار داشت: با ورود سامانه بارشی به استان و آغاز بارشها، تعداد ۲۱۰ اکیپ عملیاتی و ۵۰ اکیپ از پیمانکاران با ۱۹۶ خودرو سبک و سنگین وارد عمل شده و تاسیسات آسیب دیده را اصلاح کردند. با خروج سامانه بارشی از استان عملیات بازسازی شبکه آغاز شده و تمام شبکه ها و تاسیسات آسیب دیده بزودی اصلاح می شود.
انتهای پیام/