سید عبدالله مؤذنی مدیرعامل گروه صنایع کاغذ پارس هفتتپه در رابطه با مطالبه کارگران این شرکت مبنی بر اصلاح رابطه قراردادی، اظهارکرد: کارگران بستن قرارداد مستقیم با شرکت را از ما مطالبه میکنند و معتقد هستند با قرارداد سه ماهه امنیت شغلی ندارند.
وی افزود: مطالبه آنها در حالی است که کارگران پیمانکار ما پس از بیست سال کار در این شرکت با همین قرار داد سه ماهه در حال بازنشسته شدن هستند.
مدیر عامل گروه صنایع کاغذ پارس در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه چرا قراردادهای سه ماه اصلاح نمیشود، گفت: قانونگذار باید قانونی را وضع کند و این خلأ را اصلاح کند، بنده تولید کننده هستم وظیفه بنده قانونگذاری نیست.
مؤذنی بیان کرد: گروه صنایع کاغذ پارس ۱۶۰ هزار سهامدار دارد و استراتژیها و سیاستهای کلان این شرکت را آنها تعیین میکنند و بنده مجری آن سیاستها هستم، چنانچه قانونی وضع شد و یا مواردی را بر سیاستگذاران تکلیف کرد قطعاً اجرا خواهند کرد.
وی با بیان اینکه کلیه کارکنان شرکت بومی هستند و کارگر غیر بومی برای ما به صرفه نیست، عنوان کرد: تنها در صورت نیاز به نیروی متخصص که در منطقه نباشد از مناطق دیگر کشور و اگر لازم باشد از خارج از کشور جذب میکنیم.
مؤذنی افزود: در دو، سه سال اولی که شرکت به بخش خصوصی واگذار شد چهار نیروی مورد نیازمان را از کشور هند آوردیم چرا که در کارخانه مشابهی در این کشور کار کرده بودند و تجربه کافی را کسب کرده و موفق شدند مسائل شرکت را حل کردند.
وی با ابراز خرسندی از مطالبه مدنی کارگران شرکت گفت: بنده قدردان کارگران هستم چرا که در عین مطالبه تغییر قراردادهای کاری خود بیان خواستههایشان به شورای تامین شهرستان، دادستان، امام جمعه، ادارهکار و… اما تولید را تعطیل نکردند، اینها آدمهای با غیرتی هستند و من این را نمیتوانم نادیده بگیرم.
مدیر اداره کار شوش در پاسخ به انتقاد کارگران میگوید: طرح طبقهبندی مشاغل کارگران در حال تدوین است که پس از نهایی شدن و تأیید وزارت کار به مرحله اجرا گذاشته میشود.
گروه کاغذ پارس داری یک هزارو ۳۰۰ نیروی کار است و در سال ۹۲ به بخش خصوصی واگذار شد.
پس از بازسازی ونوسازی ماشینآلات آن، ظرفیت تولید شرکت از ۲۵ هزار تن در سال ۹۲ به ۶۶ هزار تن تا سال گذشته رسید و محصولات این شرکت به ۱۴ کشور صادر شد و از حالت ورشکستی که مشمول ماده ۱۴۲ قانون تجارت بود خارج شد.