وی با بیان اینکه پدیده اقلیمی در صید تاثیر منفی گذاشته است، گفت: سالهای گذشته در فصلهای پاییز و زمستان، باد از جنوب شرقی میوزید و این باد روند جابهجایی ماهیان را تشدید میکرد و باعث میشد میزان صید صیادان افزایش پیدا کند. ابراهیمی با بیان اینکه کاهش صید بر روی معیشت صیادان تاثیر مستقیم گذاشته است، گفت: تغییرات جوی میزان ماهی موجود در دریا را کاهش داده است همچنین آلودگی برخی کارخانههای شیمیایی در جنوب کشور اکوسیستم دریا را بر هم زده است. فاضلابهای صنعتی شرکتهای پتروشیمی میزان جیوه آب را افزایش داده است آب دریا در بسیاری از مناطق جنوب کشور سنگین شده و مسلم است که چنین آبی قابلیت پرورش ماهی را ندارد.
وی با بیان اینکه دیگر برخی گونههای ماهی در دریا وجود ندارند، گفت: ۸ سال پیش ماهی زردی به وفور در دریا موجود بود اما در حال حاضر این ماهی نایاب شده است. همچنین کمتر صیادی موفق به صید ماهی حلوا و شوریده میشود. این ماهیها طرفداران زیادی داشت و با کاهش صید، قیمت آنها روند صعودی به خود گرفت و قیمت آنها به کیلویی ۲۰۰ هزار تومان رسید.
مدیر عامل تعاونی صیادان دیر ادامه داد: صیادان تا زمانی که لباس آنها خیس باشد غذا برای خوردن دارند و از آنجاییکه میزان صید کاهش پیدا کرده است به دشواری امرار معاش میکنند.وی با اشاره به بالا رفتن قیمت موتور قایقهای صید، گفت: ۲ سال پیش صیادان موتور قایق را ۱۰ میلیون تومان خریداری میکردند اما در حال حاضر باید برای خرید قایق حداقل ۸۰ میلیون تومان هزینه کنند. همچنین قیمت تور ماهی از ۲۰۰ هزار تومان به ۷ میلیون تومان رسیده است و همین افزایش نرخها تمایل برای صید را کاهش داده است.مدیرعامل تعاونی صیادان بندر دیر با اشاره به افزایش قایقهای بدون مجوز، گفت: قایقهای بدون مجوز زیاد شدهاند و این مسئله باعث نارضایتی صیادان شده است. درحال حاضر ۲۹۰ قایق با مجوز کار میکنند و ۷۰۰ قایق بدون مجوز فعالیت خود را دنبال میکنند.