«رستگار یوسفی» روز چهارشنبه در جلسه ساماندهی کشتارهای بین راهی شهرستان جوانرود با بیان اینکه کشتارهای بین راهی جوانرود بخش قابل توجهی از گوشت منطقه اورامانات و استان کرمانشاه را تامین می کند، افزود: ساماندهی کشتارهای بین راهی این شهرستان علاوه بر تامین بهداشت، سلامت عمومی و امنیت غذایی مردم به رونق اقتصادی، اشتغال و معیشت مردم کمک شایانی خواهد کرد.
وی با بیان اینکه گوشت مورد نیاز مردم باید از مرکز معتبر و با نظارت دامپزشکی تهیه شود، اظهار داشت: ارائه گوشت سالم، بهداشتی و مورد تأیید دامپزشکی با رعایت استانداردهای لازم مدنظر و تأکید مسئولان شهرستان جوانرود است.
یوسفی خاطرنشان کرد: قصابیهای بین راهی این شهرستان باید دارای یخچال، کارت بهداشت و پروانه کسب و از کشتار در مسیر و ملا عام خودداری کنند در غیر این صورت اجازه فعالیت به آنان داده نخواهد شد.
وی یادآور شد: تا راهاندازی کشتارگاه روانسر و به موازات آن احداث کشتارگاه صنعتی در جوانرود، شهرداری در راستای کشتار و حمل لاشهها و شبکه دامپزشکی کماکان با نظارت مستمر در جهت رفع معضلات، سلامت و امنیت غذایی به قصابیهای بین راهی کمک کنند.
لازم به ذکر است کشتارهای بین راهی زمینه اشتغال را برای بیش از ۲۰۰ نفر در شهرستان جوانرود فراهم کرده است.
شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.