بر اساس این گزارش، «ویتامین ث» در محصولاتی همچون مرکباتی مانند پرتقال، نارنگی، لیمو شیرین و لیمو ترش، خانواده کلمها، طالبی و خربزه و گرمک، انواع فلفل ریز و دلمهای، آناناس، سیب زمینی، گوجه فرنگی، توت فرنگی، شلغم، کدو حلوایی، انبه و سبزیجاتی مانند جعفری، شاهی، پیازچه، ریحان و گشنیز، وجود دارد.
«ویتامین ث» علاوه بر حفظ سلامتی و افزایش کارآیی بدن، در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی نیز موثر است و البته این ویتامین را بدن انسان تولید نمیکند، بلکه از طریق مصرف مواد غذایی از جمله میوههایی که حاوی «ویتامین ث» هستند، میبایست تامین شود.
در حال حاضر انواع میوهها و محصولات فرنگی تازه که حاوی «ویتامین ث» هستند، در میادین میوه و تره بار عرضه میشوند و تهیه این محصولات با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب برای عموم شهروندان از این مراکز امکانپذیر است.