stat counter
تاریخ : سه شنبه, ۱۸ دی , ۱۴۰۳ Tuesday, 7 January , 2025
  • کد خبر : 438865
  • 06 خرداد 1401 - 18:53
5

زلنسکی: غرب در قبال روسیه دست دست نکند

زلنسکی: غرب در قبال روسیه دست دست نکند

رئیس جمهور اوکراین از غرب خواست در قبال روسیه “دست دست” نکرده و تحریم‌های شدیدتری را علیه مسکو برای پایان دادن به “جنگ بی معنی” در اوکراین اعمال کند و افزود که کشورش مستقل خواهد ماند.

قلم | qalamna.ir :

به نقل از خبرگزاری رویترز، انتقادات ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین از غرب در روزهای اخیر همچنان که اتحادیه اروپا به تدریج به سمت تحریم احتمالی نفت روسیه حرکت می‌کند و هزاران نیروی روس در تلاش برای محاصره دو شهر مهم سیویردونتسک و لیسیچانسک هستند، تشدید شده است.

زلنسکی در یک سخنرانی طی پنجشنبه شب گفت: اوکراین همیشه یک کشور مستقل خواهد بود و در هم شکسته نخواهد شد. تنها سوال این است که مردم ما برای آزادی خود چه بهایی باید بپردازند و روسیه چه بهایی برای این جنگ بی‌معنی علیه ما خواهد پرداخت.

وی افزود: اگر جهان با وضعیت اوکراین به گونه‌ای رفتار کند که گویی خودش با همین وضعیت روبه‌رو است، اگر قدرت‌ها در قبال روسیه دست دست نکنند، اما واقعاً برای پایان دادن به جنگ فشار بیاورند، همچنان می‌توان جلوی بروز رویدادهای فاجعه‌بار را گرفت.

زلنسکی از اختلاف نظرها در اتحادیه اروپا بر سر اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه شکایت کرد و پرسید که چرا به برخی کشورها اجازه داده می‌شود این طرح را مسدود کنند.

اتحادیه اروپا در حال بررسی دور ششم اقدامات تنبیهی از جمله اعمال تحریم علیه واردات نفت روسیه است. چنین اقدامی به اتفاق نظر اعضا نیاز دارد، اما مجارستان در حال حاضر با این ایده مخالف است، زیرا اقتصادش بسیار آسیب خواهد دید.

زلنسکی با اشاره به اینکه روسیه روزانه یک میلیارد یورو از اتحادیه اروپا برای تامین انرژی دریافت می‌کند، پرسید: چند هفته دیگر قرار است اتحادیه اروپا در راستای توافق بر روی بسته ششم تلاش کند؟

او اضافه کرد:‌ فشار بر روسیه عملا به معنی نجات جان‌ها است. هر روز تعلل، ضعف، اختلافات مختلف یا پیشنهادهایی برای “آرام ساختن” متجاوز به ضرر قربانی، صرفاً به معنای کشته شدن بیشتر اوکراینی‌ها است.

زلنسکی برای دومین روز متوالی است که انتقادات خود را از رویکرد جهان در قبال جنگ اوکرین تشدید می‌کند.

روز چهارشنبه، او پیشنهادها مبنی بر اینکه کی‌یف امتیازاتی برای برقراری صلح بدهد، بی‌رحمانه خواند و گفت که این ایده همچون تلاش‌ها برای راضی کردن آلمان نازی در سال ۱۹۳۸ است.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.