بر اساس دادههای سازمان برنامه ریزی و آمار قطر، شاخص تورم این کشور در ماه گذشته با افزایش ۷ گروه اصلی تحت تاثیر قرار گرفت؛ برای نمونه گروه مسکن، برق، آب و برخی از انواع سوخت به دلیل فشار ناشی از افزایش تقاضای مسکن در شرایط جام جهانی ۱۰.۶۵ درصد افزایش یافت.
گروه سرگرمی و فرهنگ ۳۵.۵۹ درصد و غذاها و نوشیدنیها بیش از ۴ درصد افزایش یافته است.به طور ماهانه، شاخص تورم قطر در ماه گذشته تحت تأثیر افزایش گروههای مذکور، ۱.۲۲ درصد افزایش یافت.صندوق بینالمللی پول در گزارشی در روز سهشنبه، پیشبینی کرد که اقتصاد قطر در سال ۲۰۲۲ به میزان ۳.۴ درصد رشد کند.
این گزارش بین المللی بیان کرد که کشورهای خلیج فارس در برابر تورمی که اکثر بازارهای جهانی شاهد آن هستند مصون ماندهاند.جهان شاهد یک بحران اقتصادی است که بسیاری از کشورهایش را پس از رکود ناشی از تقاضای بالا به دنبال همهگیری کرونا، پیامدهای جنگ روسیه در اوکراین و تهدیدهای زنجیرههای تامین جهانی به سمت یک رکود شدید سوق میدهد.
صندوق بینالمللی پول پیشبینی خود برای رشد اقتصاد جهانی برای سال ۲۰۲۲ را با افت ۱.۲ درصدی از پیشبینی ۴.۴ درصد به ۳.۲ درصد کاهش داد.اما در عین حال، برآوردهای خود را برای رشد خاورمیانه و شمال آفریقا را از ۰.۶ درصد به ۵ درصد افزایش داد، چون تعداد قابل توجهی از کشورهای منطقه از افزایش قیمت نفت و گاز منتفع شدند، مانند کشورهای حاشیه خلیج فارس. کشورها، عراق، الجزایر و ….