ایران نیز با وجود این که یکی از تولیدکنندگان بزرگ اوپک محسوب میشود از نظر درآمد نفتی سرانه در ردههای پایینی قرار دارد. اداره اطلاعات انرژی آمریکا درآمد نفتی سرانه ایران در ماههای ژانویه تا جولای امسال را فقط ۴۰۰ دلار برآورد کرده است که این رقم تنها از نیجریه و ونزوئلا بیشتر است.
ایران به عنوان هجدهمین کشور پرجمعیت جهان بهرغم تولید و صادرات بالای نفت درآمد نفتی سرانه کمتری نسبت به کشورهای کم جمعیتی مثل کویت، لیبی و عراق دارد. درآمد نفتی سرانه کویت ۳۰ برابر ایران در هفت ماهه ۲۰۲۲ بوده است.درآمد نفتی سرانه ایران در سال ۲۰۲۱ افزودن بر ۴۶۵ دلار بوده است. اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیشبینی کرده است درآمد نفتی سرانه ایران در ۱۲ ماهه سال ۲۰۲۲ به ۶۷۸ دلار برسد که این رقم نسبت به سال قبل ۴۵ درصد رشد خواهد داشت.
پس از کویت که بیشترین درآمد نفتی سرانه را در هفتماهه ۲۰۲۲ داشته است امارات با ۶۷۰۹ دلار در رتبه دوم و عربستان با ۴۷۸۰ دلار در رتبه سوم از این نظر قرار گرفتهاند.میزان درآمد نفتی سرانه دیگر اعضای اوپک عبارت است از: الجزایر ۴۹۰ دلار، آنگولا ۶۸۵ دلار، کنگو ۷۶۹ دلار، گینه استوایی ۱۶۳۶ دلار، گابن ۱۶۷۰ دلار، عراق ۱۶۴۴ دلار، و لیبی ۲۲۲۹ دلار.