stat counter
تاریخ : چهارشنبه, ۱۲ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 1 January , 2025
  • کد خبر : 461533
  • 24 خرداد 1402 - 15:16
4

نفت روسیه به یوان به پاکستان فروخته شد

نفت روسیه به یوان به پاکستان فروخته شد
قلم | qalamna.ir :
گروه اقتصادی: پاکستان پول نخستین محموله نفتی که از روسیه خریداری کرد را با استفاده از یوان چین، پرداخت کرد. نفت تخفیف‌دار روسیه به کاهش فشارهای اقتصادی در پاکستان  کمک می‌کند. ذخایر ارزی خارجی بانک مرکزی پاکستان به سختی هزینه یک ماه واردات کنترل شده را پوشش می‌دهد.
 

نخستین محموله نفت تخفیف‌دار روسیه تحت قراردادی که اوایل امسال بین اسلام آباد و مسکو منعقد شد، یکشنبه هفته جاری به کراچی رسید و در حال حاضر در بندر این شهر جنوبی تخلیه شده است.مصدق مالک، وزیر نفت پاکستان، در تماس تلفنی رویترز، جزئیات تجاری این قرارداد از جمله قیمت یا تخفیفی که از روسیه دریافت کرده است را فاش نکرد اما گفت: این پرداخت به یوان چین انجام شده است.

وی گفت: این خرید که نخستین قرارداد دولت به دولت با روسیه بوده است، شامل ۱۰۰ هزار تن است که ۴۵ هزار تن آن در بندر کراچی لنگر انداخته و باقی محموله خریداری شده در راه است.وزیر نفت پاکستان درباره گرید نفت خریداری شده، اظهار کرد: این نفت اورال است که یکی از سبک‌ترین گریدهای نفتی موجود است.

خرید پاکستان، مشتری جدیدی را به فهرست مشتریان روسیه که شامل هند و چین است، اضافه می‌کند.وزارت خارجه چین در واکنش به سوال رویترز، گفت: این یک همکاری تجاری عادی بین پاکستان و روسیه و در محدوده حاکمیت آنهاست. چین از تسویه معاملات نفت به یوان، استقبال می‌کند.

با وجود این که پاکستان متحد دیرینه غرب و رقیب اصلی هند به شمار می‌رود که از نظر تاریخی به مسکو نزدیک‌تر بوده است، تحلیلگران می‌گویند قرارداد نفتی به منزله راه جدیدی برای پاکستان است که نیازهای مالی بالایی دارد.
اسلام آباد اوایل ماه میلادی جاری پروسه‌ای را برای گشایش تجارت تهاتری با روسیه، افغانستان و ایران اعلام کرد که نشان می‌دهد این کشور در تلاش برای استفاده از راه‌های دیگری برای خرید و فروش کالاها بدون استفاده از دلار آمریکاست.

بر اساس گزارش رویترز، واردات انرژی، عمده پرداخت خارجی پاکستان را تشکیل می‌دهد. طبق آمار شرکت تحلیل انرژی کپلر، اسلام آباد ۱۵۴ هزار بشکه در روز نفت در سال ۲۰۲۲ وارد کرد که مشابه میزان واردات سال ۲۰۲۱ بود. نفت مورد نیاز این کشور عمدتا توسط عربستان سعودی و امارات متحده عربی تامین شده است.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.