stat counter
تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
  • کد خبر : 481295
  • 12 آبان 1403 - 18:27
2

تفاوت بارز دولت پزشکیان با دولت‌های گذشته

تفاوت بارز دولت پزشکیان با دولت‌های گذشته
قلم | qalamna.ir :
گروه سیاسی: یک فعال سیاسی تاکید کرد: از نگاه بنده اصل وفاق ملی و هماهنگی بین قوا این است که هر قوه به قانون اساسی عمل کند و خوش بختانه امروز شاهد هستیم که دولت چهاردهم شیوه اخلاقی خوبی را پیش گرفته و با تمرکز بر روی مسئولیت‌های خود از انداختن کاستی‌ها بر دوش دولت‌های قبلی پرهیز می‌کند. 
محمد هاشمی با اشاره به میزان تحقق شعار وفاق ملی در فعالیت سه ماهه دولت چهاردهم، بیان کرد: در قانون اساسی ما تفکیک قوا وجود دارد. مسئولیت‌ها بر اساس تفکیک قوا تعریف شده است. به این معنا که یک قوه در امور قوه دیگر و مسئولیت‌های سایر قوا نباید دخالت کند. نکته بعدی این است که هر قوه در برابر ملت و رهبر معظم انقلاب مسئول بوده و باید نسبت به وظایف و مسئولیت خود پاسخگو باشند. زمانی که در خصوص وفاق ملی صحبت می‌شود، بدین معنا است که یک قوه نباید قوه دیگر را تخریب کند. 
وی در ادامه اظهار کرد: هر قوه‌ای باید مسئولیت و وظایف خود را انجام دهد و در برابر مسئولیت‌های خود به ملت و رهبر انقلاب پاسخگو باشد. اصل ۱۷۵ قانون اساسی که مربوط به مسئولیت‌های صدا و سیما بود در زمان امام (ره) توسط مجلس مورد تعرض قرار گرفت. امام (ره) به این موضوع ورود پیدا کرده و تبیین کردند. ایشان فرمودند که صدا و سیما یک شرکت سهامی نیست که چند سهم آن برای یک بخش و چند بخش دیگر آن برای بخشی دیگر باشد، بلکه باید مسئولیت‌های خود را انجام دهد. امام (ره) فرمودند که صدا و سیما نباید از طریق مجلس تشویق شود که علیه دولت موضع گیری کند یا بالعکس توسط دولت علیه مجلس موضع گیری کند. 
این فعال سیاسی در ادامه تصریح کرد: بر مبنای قانون اساسی هر قوه وظیفه و مسئولیتی دارد که باید به آن عمل کند. به عنوان مثال قانون‌گذاری به عهده مجلس است. مکانیسم نظارت نیز پیش بینی شده است. اگر قوا و نهادهای موجود مطابق قانون اساسی به مسئولیت‌ها و وظایف خود عمل کنند، هم وفاق ملی تحقق پیدا خواهد کرد و هم اداره کشور راحت‌تر پیش خواهد رفت. اگر هم کمبود و خسارتی باشد مشخص است که قصور و تقصیر از کدام قوه بوده است و باید پاسخگو باشد. از نگاه بنده اصل وفاق ملی و هماهنگی بین قوا این است که به قانون اساسی عمل کنند. هر بخشی باید به مسئولیت و وظایف خود عمل کند. 
دولت چهاردهم هیچ گاه تعرضی به دولت‌های قبلی نداشته است
وی در ادامه تاکید کرد: یک تفاوتی که در عملکرد دولت چهاردهم با دولت‌های گذشته وجود داشته و مشهود نیز هست، این است که در دولت‌های گذشته یعنی دولت هفتم و هشتم به بعد، هر دولتی که روی کار می‌آمد عمدتا علیه دولت قبلی صحبت می‌کرد. به عنوان مثال دولت هشتم علیه دولت هفتم یا دولت هفتم علیه دولت ششم صحبت می‌کرد.
یعنی همواره مشکلات را به گردن دولت‌های قبلی می‌انداختند. دولت‌های روی کار هیچ گاه قبول مسئولیت نمی‌کردند. هر مشکلی که وجود داشت مرتب به گردن دولت‌های قبلی می‌انداختند اما در دولت چهاردهم از زمانی که دولت تشکیل شده است، هیچ گاه تعرضی به دولت قبل صورت نگرفته است. هیچ گاه نگفته است که این کمبود ما مربوط به دولت قبل است. 
وی افزود: دولت چهاردهم صرفا امورات و برنامه‌های خود راپیش می‌برد. در حقیقت دولت چهاردهم مسئولیت را پذیرفته و در تلاش است به وظایف خود عمل کند. اگر هم کاستی وجود داشته است، سعی نکرده تا آن را به گردن دولت قبل بیاندازد. این یک شیوه جدید است که دولت چهاردهم پیش گرفته است. هر کس که مسئولیت می‌پذیرد باید به وظایف خود عمل کند و اگر کاستی ملاحظه می‌کند آن را جبران کند. 
وی اضافه کرد: ما در سطح کلان کشور مسئولیت تمام مشکلات را به گردن آمریکا و انگلیس می‌اندازیم، اما از دولت هفتم و هشتم به بعد، دولت‌های قبلی را شریک جرم آمریکا و غربی‌ها کرده و از آن‌ها نیز انتقاد می‌شد. در دولت چهاردهم چنین اتفاقی رخ نداد.
هاشمی خاطر نشان کرد: این مسئله کاملا محرز است که امروز تعارضی بین دولت و مجلس وجود نداشته و دولت به دنبال این نیست که کاستی‌ها را به گردن دیگری بیاندازد. اگر این شیوه ادامه پیدا کند هم از نظر اخلاقی و ارزش‌های اسلامی بسیار حائز اهمیت است و می‌تواند اخلاق را در جامعه تقویت کرده و هم مسائل کشور را حل می‌کند.

هشتگ: , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.