stat counter
تاریخ : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024
  • کد خبر : 7015
  • 16 مهر 1394 - 18:48
1

آیا سرطان سینه با استرس ارتباط مستقیم دارد؟

رییس انجمن کلینیکال آنکولوژی ایران گفت: استرس سیستم ایمنی بدن را تخریب کرده و فرد در معرض پذیرش بسیاری از بیماری ها ازجمله سرطان سینه قرار می گیرد.

قلم | qalamna.ir :
دکترﻣﺤﻤﺪ رﺿﺎ ﻗﻮام ﻧﺼﻴﺮﯼ روز پنجشنبه درکنفرانس یک روزه بارداری وسرطان درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) افزود: برای درمان سرطان در زنان باردار توجه به روش های درمانی و اینکه چه عوارضی ممکن است برای مادر و جنین درپی باشد، بسیار حائز اهمیت است.
 
از انجمن کلینیکال آنکولوژی ایران، وی با اشاره به اینکه استفاده ازدانش ومطالب علمی روزدرجهت ارتقاء عملکرد پزشکان ومتخصصان این حوزه هدف برگزاری این کنفرانس است افزود: برای درمان زنان باردار مبتلا به سرطان ابتدا باید بررسی کرد که جنین در هفته چندم حاملگی قرار داشته چرا که معمولا تکامل جنین در سه ماهه اول اتفاق می افتد و استفاده از هر روش درمانی برای مادر و بیشترین عوارض را برای جنین در پی خواهد داشت.
 
وی گفت: یک بحث مهم دیگر توجه به عوارض درمان است که در مدت زمان طولانی اتفاق می افتد و به دلیل اینکه در کوتاه مدت خود را نشان نمی دهد حتی مراکز مهم علمی دنیا نیز نتوانسته اند در این مورد نظریات و نتایج برجسته ای ارائه دهند.
 
عضو هیأت رئیسه کنفرانس در مورد علل گسترش روزافزون سرطان های سینه در زنان ایرانی گفت: ابتدا باید به روش زندگی صنعتی و شهری که استرس های زیادی را به زنان تحمیل می کند اشاره کردن استرس سیستم ایمنی بدن را به شدت تضعیف می کند و باعث می شود زنان به طور خاص آسیب پذیر شده و خطر ابتلا به سرطان در آنها افزایش پیدا کند.
 
قوام نصیری همچنین به نقش تغذیه نادرست در ابتلا به سرطان سینه اشاره کرد و گفت: استفاده از موادغذایی با روغن های نامطلوب و مضر و استفاده زیاد از چربی ها بسیار خطرآفرین بوده و احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد، هر زن ایرانی باید در برنامه غذایی خود حتما سبزیجات تازه و ویتامین ها استفاده کندن همچنین طبخ غذا به صورت آب پز و بخارپز در پیشگیری از این سرطان بسیار کمک کننده است.
 
وی ادامه داد: از طرفی هم باید دانست تمامی بحث سرطان سینه همچون دیگر سرطان ها شناخته شده نیست.
 
متخصص رادیوتراپی آنکولوژی، درباره سن ابتلا به این سرطان افزود: در کشورهای پیشرفته از سنین ۵۰ به بعد شاهد ابتلا به این سرطان هستیم اما متأسفانه در ایران طبق آمار ارائه شده از سوی وزارت بهداشت این سن ۱۰ سال کمتر از کشورهای پیشرفته دنیا است و در ۴۰ سالگی نیز دیده می شود.
 
وی درخصوص امکان باردارشدن زنان مبتلا به سرطان که بهبودی کامل به دست آورده اندگفت: زنانی که کاملا درمان شده اند اگر بعد از گذشت دو تا سه سال تغییرات هورمونی چشمگیری نداشته باشند بارداری شان بدون اشکال خواهد بود.
 
دراین کنفرانس یک روزه روش های درمانی همچون شیمی درمانی، رادیوتراپی و استفاه از داروهای جدید و درمان های نوین بررسی شد.

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.