stat counter
تاریخ : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳ Monday, 23 December , 2024
  • کد خبر : 123651
  • 26 اردیبهشت 1399 - 22:09
8
سرپرست جمعیت هلال احمر همدان تاکید کرد:

لزوم محقق شدن شعار «هر خانواده، یک امدادگر»

لزوم محقق شدن شعار «هر خانواده، یک امدادگر»
وی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر رویکرد خودامدادی را دنبال می‌کند به این نحو که مردم خود یک امدادگر باشند گفت: مردم باید اصول ایمنی را بدانند تا شعار «هر خانواده یک امدادگر» محقق شود.
قلم | qalamna.ir :

قلم، علی سنجربیگی در جمع خبرنگاران با گرامیداشت روز جهانی صلیب سرخ جمعیت هلال احمر را یک سازمان عام‌المنفعه و امدادی دانست و اظهار کرد: این مجموعه برای بالا بردن آمادگی استان در مواجهه با حوادث و بلایا تلاش می‌کند.

وی با بیان اینکه پیشگیری، آمادگی، مقابله و بازسازی جزو وظایف این مجموعه است، گفت: از آن جا که هیچ گاه «حادثه خبر نمی‌کند» و باید همواره آماده بود اصل آمادگی جزو ضروریات اصلی بوده و باید مد نظر باشد.

سرپرست جمعیت هلال احمر همدان با بیان اینکه اگر مجموعه آماده نباشد در حوادث طبیعی تلفات افزایش می‌یابد در ادامه آموزش همگانی را یک اصل اساسی برشمرد و افزود: در این راستا آموزش مردم و تربیت کادر تخصصی مدنظر است.

وی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر رویکرد خودامدادی را دنبال می‌کند به این نحو که مردم خود یک امدادگر باشند گفت: مردم باید اصول ایمنی را بدانند تا شعار «هر خانواده، یک امدادگر» محقق شود.

سنجربیگی در ادامه تمرین‌های امدادی را بسیار مهم دانست و با بیان اینکه برای ورود به صحنه مقابله و مدیریت آن باید آمادگی وجود داشته باشد گفت: در همین راستا همواره تمرین‌های امدادی انجام و تجهیزات به‌روز می‌شود تا آمادگی لازم وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه برای تقویت حوزه جوانان و داوطلبان برنامه‌ریزی شده و افزایش نیروهای داوطلب را مد نظر قرار داده‌ایم گفت: نیروهای این مجموعه در سه سطح، جوانان، امدادگران و داوطلبان مشغول فعالیت هستند.

سرپرست جمعیت هلال احمر همدان در ادامه با اشاره به نقش موثر داوطلبان جمعیت هلال احمر برای مقابله با ویروس کرونا گفت:  در همین راستا عملیات تب‌سنجی در ورودی‌های استان همدان با استفاده از نیروهای داوطلب هلال احمر انجام شد.

وی افزود: در ایام شیوع کرونا ۴۳۳ هزار نفر در ورودی‌های استان همدان تب‌سنجی شدند که ۳۸۰ نفر دارای علائم کرونا بودند و کمتر از ۱۰۰ نفر به درمانگاه‌ها اعزام شدند.

سنجربیگی با بیان اینکه در این ایام یک هزار و ۹۵۵ نفرروز امدادگر در صحنه مقابله با کرونا فعالیت داشتند به وضعیت پایگاه جامع پشتیبانی هلال احمر پرداخت و گفت: همدان دارای موقعیت ویژه‌ای در کشور بوده و فاصله کمتر از سه ساعتی آن با ۹ مرکز استان یکی از این ویژگی‌های شاخص آن است.

وی با اشاره به اینکه کمتر استانی در کشور مانند همدان سه زیرساخت لجستیکی را همزمان دارد اضافه کرد: از نظر پدافند غیرعامل نیز در منطقه‌ای قرار داریم که امنیت لازم را دارد.

سرپرست جمعیت هلال احمر همدان از پیشنهاد ایجاد پایگاه امدادی در سه‌راهی ساوه خبر داد و با بیان اینکه این نقطه کشور را تا حد زیادی پوشش می‌دهد، افزود: امکانات هوایی همدان دو برابر استان‌های دیگر است و در زمان وقوع حوادث می‌توان مدیریت بهتری داشت.

وی با بیان اینکه در مسیر آورزمان احداث پایگاه جاده‌ای هلال احمر مد نظر قرار گرفته و مجوزهای لازم دریافت شده است، گفت: در حال حاضر مدارک لازم برای برگزاری مناقصه جمع‌آوری شده و پایگاه صورت موقت مستقر است.

سنجربیگی با بیان اینکه انبارداری رویکردی شبکه ای و آنلاین دارد و طرح سیستم جامع نرم‌افزاری در مرکز مستقر است، خاطرنشان کرد: بعد از زلزله کرمانشاه و سیل گلستان و لرستان در سال گذشته برخی از انبارهای هلال احمر خالی شده بود که برای تأمین نیاز آن ها برنامه‌ریزی شد و درحال حاضر و ضعیت انبارها وضعیت مناسبی دارد.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.