stat counter
تاریخ : سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024
  • کد خبر : 125457
  • 30 اردیبهشت 1399 - 9:53
4

نفت در مدار صعود قیمت ماند

نفت در مدار صعود قیمت ماند

قیمت‌های نفت در معاملات روز سه‌شنبه روند یکسانی نداشتند و در حالی که نفت برنت با سودگیری معامله‌گران مواجه شد و کاهش پیدا کرد، نفت آمریکا در بحبوحه نشانه‌های کاهش تولید در این کشور صعود کرد.

قلم | qalamna.ir :

بهای معاملات نفت برنت ۱۹ سنت معادل ۰.۶  درصد کاهش یافت و به ۳۴ دلار و ۶۲ سنت در هر بشکه رسید. این شاخص بازار جهانی روز گذشته بیش از هفت درصد جهش یافته بود.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۱۱ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۳۱ دلار و ۹۳ سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا روز دوشنبه بیش از هشت درصد افزایش داشت.

قراردادهای ژوئن وست تگزاس اینترمدیت روز جاری منقضی می‌شوند اما با بهبود تقاضا برای نفت و سوختهای مشتق از آن، نشانه چندانی از تکرار سقوط تاریخی قیمت این شاخص به پایین صفر که ماه گذشته در آستانه انقضای قراردادهای مه روی داد، دیده نمی‌شود.

با این حال مایکل مک کارتی، استراتژیست ارشد شرکت سی ام سی مارکتس اظهار کرد: از عقب نشینی موقتی نفت تعجب نخواهم کرد زیرا رشد قیمتی که نفت در هفته گذشته داشت کاملا استثنایی بود.

بازار تحت تاثیر نشانه‌های کاهش تولید اوپک پلاس قرار دارد. شرکتهای رهگیری آمار کشتیرانی اعلام کرده‌اند که اوپک پلاس صادرات نفت خود را در نیمه اول ماه مه به شدت کاهش داده است که نشان دهنده شروع قوی در پایبندی به پیمان جدید کاهش تولید است.

هیرویوکی کیکوکاوا، مدیرکل تحقیقات شرکت نیسان سکیوریتیز در این باره اظهار کرده: خوش بینی سرمایه گذاران بهبود یافته زیرا اوپک پلاس ظاهرا همان طور که برای ماه جاری وعده داده بود تولیدش را کاهش داده است و کاهش تولید داوطلبانه بیشتری در ژوئن انجام خواهد گرفت. همزمان خوش بینی فزاینده‌ای وجود دارد که تسهیل محدودیتهای جهانی به رونق فعالیت اقتصادی و تقاضا برای سوخت کمک خواهد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، عامل دیگری که از رشد قیمت نفت حمایت کرد گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا بود که بر اساس آن، تولید نفت هفته منطقه شیل این کشور در ژوئن ۱۹۷ هزار بشکه در روز کاهش پیدا کرده و به ۷.۸۲۲ میلیون بشکه در روز می رسد.

با این حال گروه اوراسیا در گزارشی اعلام کرد تقاضا به تدریج بهبود پیدا خواهد کرد زیرا برخی از محدودیت‌ها همچنان به قوت خود باقی است و ریسک قابل توجه تکرار اپیدمی و قرنطینه مجدد وجود دارد.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.