ایسنا به نقل از تریدینگ اکونومیکس، با شیوع کرونا و تعطیلی گسترده کسب و کارها، در سه ماهه دوم امسال رشد اقتصادی رژیم صهیونیستی به منفی ۲۸.۷ درصد رسید تا بدین ترتیب، نخستین دومین رشد اقتصادی فصلی منفی متوالی و بدترین توالی عملکرد اقتصادی این کشور از زمان ثبت آمارهای مربوطه تاکنون رقم بخورد. رشد بخش مخارج شخصی که بار حدود نیمی از کل رشد اقتصادی این کشور را بر دوش دارد طی این مدت به سطح بی سابقه منفی ۴۳.۴ درصد رسیده است.
رشد در بخش دارایی های ثابت منفی ۳۱.۶ درصد و مخارج دولتی ۲۵.۲ درصد اندازه گیری شده است. تجارت خارجی این کشور نیز تحت تاثیر شیوع کرونا دچار مشکل شده؛ تا جایی که در سه ماهه دوم سال میزان صادرات رژیم صهیونیستی ۲۹.۲ درصد و میزان واردات ۴۱.۷ درصد کاهش داشته است.
در واکنش به ثبت این رشد ضعیف، بانک مرکزی رژیم صیهونیستی اعلام کرد که نرخ بهره را بدون تغییر در سطح ۰.۱ درصد باقی نگه خواهد داشت تا به تقویت رشد اقتصادی کمک کند.
از سوی دیگر کاهش شدید درآمد شهروندان باعث شده است که متوسط نرخ تورم در ۱۲ ماه منتهی به ژوییه در رژیم صهیونیستی به منفی ۰.۶ درصد برسد که اگرچه نسبت به تورم ماه قبل ۰.۵ درصد بیشتر شده اما این رقم فاصله زیادی تا تورم دو درصدی هدفگذاری شده توسط بانک مرکزی داشته است. در بین بخش های مختلف، حمل و نقل با تورم منفی ۳.۹ درصدی بیشترین نقش را در کاهش تورم داشته است و پس از آن نیز لباس با منفی ۱.۳ درصد و لوازم منزل با منفی ۱.۲ درصد قرار دارند. از طرف دیگر اما لوازم منزل با تورم ۱.۲ درصدی اصلی ترین پیشران تورم بوده و پس از آن نیز مواد غذایی با تورم ۰.۸ درصدی قرار دارد.
بر مبنای ماهانه نرخ تورم رژیم صهیونیستی ۰.۲ درصد اندازه گیری شده که این رقم ۰.۱ درصد بیشتر از تورم ماه قبل بوده است.
انتهای پیام