stat counter
تاریخ : پنج شنبه, ۸ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 28 November , 2024
  • کد خبر : 192886
  • 28 آبان 1399 - 13:01
0

رقابت ۱۲ تیم برای رسیدن به توسعه کسب و کار در برنامه نوپاهای همگرا

رقابت ۱۲ تیم برای رسیدن به توسعه کسب و کار در برنامه نوپاهای همگرا

۱۲ تیم منتخب چهارمین برنامه نوپاهای فناوری‌های همگرا وارد مرحله دوره پیش شتابدهی و اعتبارسنجی شدند و در صورت موفقیت در این مرحله به مراکز حامی معرفی خواهند شد.

قلم | qalamna.ir :

ایسنا، مرکز فناوری‌های همگرای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بهمن ماه سال گذشته بود که چهارمین فراخوان برنامه نوپاهای فناوری‌های همگرا را منتشر کرد. تیرماه ثبت نام در آن پایان یافت. ۱۵۰ طرح در آن ثبت‌نام کردند تا از حمایت‌های این مرکز برای توسعه کسب و کار خود بهره‌مند شوند.

چهارمین دوره برنامه نوپاهای همگرا بیشتر روی حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی تمرکز دارد، پس از ارزیابی‌های اولیه بیش از ۶۰ طرح به مرحله داوری راه یافتند. در نهایت نیز ۱۲ طرح وارد برنامه توسعه محصول و کسب‌وکار شدند.

۸ طرح از دانشگاه تهران، ۸ طرح از دانشگاه تربیت مدرس، ۴ طرح از دانشگاه شهید بهشتی، ۵ طرح از دانشگاه علم و صنعت، ۵ طرح از دانشگاه امیرکبیر و ۱۵ طرح از مجموعه دانشگاه‌های آزاد اسلامی جزو ۱۵۰ طرح شرکت‌کننده در این فراخوان بودند.

هیئت علمی‌های دانشگاه خواجه نصیر، دانشگاه ارومیه، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی یزد، دانشگاه علوم پزشکی کرمان و دانشگاه علم و صنعت جزو تیم‌های حاضر در برنامه نوپا هستند.

تولید مواد بهداشتی، تجهیزات پزشکی در حوزه تشخیص، تولید ملزومات پزشکی، اندام مصنوعی، سلامت دیجیتال، ژنتیک و دارویی و تشخیص سرطان از حوزه‌های کاربرد طرح‌های پذیرفته شده در این فراخوان هستند. تیم‌های برتر وارد دوره پیش شتابدهی و اعتبارسنجی شدند.

دوره‌های اعتبارسنجی عمومی در ۱۴ جلسه ۸ ساعته به صورت آنلاین برگزار می‌شود. در این جلسات مهمان‌هایی از کارآفرینان و استارتاپ‌های موفق دوره‌های قبلی نوپاهای همگرا حضور دارند تا از تجربیات و چالش‌هایی که در این مسیر داشتند، با تیم‌ها صحبت کنند. هدف از دوره اعتبارسنجی توانمندسازی گروه‌های فناور و آشنا کردن آن‌ها با فرآیند توسعه محصول و دنیای کسب و کار و تجاری سازی است.

دوره‌های تخصصی اعتبارسنجی به صورت ویدئوهای ضبط شده در اختیار تیم‌ها قرار می‌گیرد تا آموزش‌های تکمیلی در حوزه کسب و کار، بازار، ثبت پتنت و صادرات و واردات و … را ببینند.

بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری، استارتاپ‌هایی که مرحله پیش‌شتابدهی و اعتبارسنجی را با موفقیت طی کنند به مراکز حامی توسعه کسب و کار معرفی خواهند شد.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.