سید حسن رضوی مدیرعامل این شرکت با اعلام خبر فوق افزود: احیای دریاچه ارومیه به عنوان اولین تصمیم رئیس جمهور ، یکی از اصلیترین اولویتهای دولت تدبیر و امید است و خوشبختانه علی رغم وجود مسائلی همچون تحریم و وضعیت خاص اقتصادی کشور، سد کانی سیب که یکی از مهمترین پروژه احیای دریاچه ارومیه است، به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی تصریح کرد: سد کانی سیب از نوع خاکی با هسته رسی با ارتفاع ۵۸ متر و طول تاج (با احساب دایک آن) ۸۴۸ متر و حجم مخزن ۲۲۱ میلیون مترمکعب و حجم تنظیمی ۷۱۳ میلیون متر مکعب در جنوب استان آذربایجان غربی و در شهرستان پیرانشهر واقع شده و با هدف مهار و انتقال آب مازاد رودخانه کلاس به دریاچه ارومیه احداث شده است.
رضوی در خصوص دیگر اجزای این پروژه زیست محیطی گفت: از دیگر سازههای این طرح، بند انحرافی بادینآباد است که وظیفه انتقال مازاد آب رودخانه بادینآباد به مخزن سد کانی سیب به میزان ۱۸۰ میلیون مترمکعب در سال را به عهده دارد و شامل یک سد کوچک با ارتفاع ۱۰ متر و کانالی به طول ۴،۵ کیلومتر میباشد.
به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، وی افزود: برای ساخت سد کانی سیب بالغ بر ۵۲۵ میلیارد تومان هزینه شده است و در طول اجرای این طرح در استان آذربایجان غربی ۱۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال بومی ایجاد شده است.
انتهای پیام