محمد اسلامی در حاشیه افتتاح و کلنگزنی پروژههای سرمایهگذاری و عمرانی در بندر امام خمینی(ره) که امروز (۱۰ دیماه) انجام شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مجموع سرمایهگذاری انجامشده برای این طرحها حدود ۲ هزار میلیارد تومان است که حدود نیمی از این مبلغ، از سوی بخش دولتی سرمایهگذاری شده است.
وی افزود: سیاست کنونی ما در بنادر کشور، ایجاد ظرفیت صنعتی و تولیدی است تا توان تولید بار برای صادرات و تخلیه و بارگیری سریع به ویژه برای مواد غذایی و دانههای روغنی فراهم شود.
وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: این کار به افزایش امنیت سلامت غذایی و افزایش قدرت و ظرفیت تخلیه و بارگیری سریع کمک میکند.
اسلامی گفت: در یکی از طرحهایی که امروز به بهرهبرداری رسید، ۴۸۰ هزار تن ظرفیت سیلوی فلزی غله طراحی شده است؛ امروز در فاز اول ۲۴۰ هزار تن از این طرح افتتاح شد و قرار است در فاز بعدی نیز ۲۴۰ هزار تن دیگر آن تکمیل و بهرهبرداری شود.
وی با اشاره به بحث لایروبی خور موسی، ادامه داد: این مساله برای ما بسیار حائز اهمیت است که کشتیهای با تناژ بالا بتوانند در آبراه خور موسی حرکت کنند؛ خوشبختانه عملیات اجرایی لایروبی این آبراه با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان از امروز آغاز شد.
وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: تعمیرات اساسی برای ایمنسازی اسکلهها و توسعه انبارها برای پشتیبانی از نیاز مردم نیز از دیگر پروژههایی بود که امروز به بهرهبرداری رسیدند.
اسلامی عنوان کرد: بندر امام خمینی(ره) سهم بزرگی در تامین کالای اساسی دارد و اکنون در این بندر حدود ۳ میلیون تن کالای اساسی در حال تخلیه و بارگیری است یا در انبارها قرار دارد.
احداث ۳۵۰۰ کیلومتر راه آسفالت روستایی تا پایان کار دولت
وی در حاشیه بازدید از اسکله بندر امام خمینی(ره) نیز در خصوص پروژههای راه روستایی گفت: حدود یک هزار میلیارد تومان از اعتباراتی که به راه و شهرسازی اختصاص داده شده است را برای راههای روستایی و نگهداری راههای اصلی و شریانی کشور تخصیص دادهایم.
وی افزود: این اعتبارات به منظور بهسازی راهها، روکش راهها و تکمیل آسفالت راههای روستایی هزینه خواهد شد.
وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: در سال گذشته ۲ هزار و ۴۵۰ کیلومتر راه روستایی جدید احداث و آسفالت شد. امسال و تا پایان خدمت دولت دوازدهم نیز حدود ۳ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه آسفالت روستایی احداث میشود.
انتهای پیام