عصرایران، نتایج یک تحقیق جدید درباره ارتباط چای سبز با عفونت ویروسی کرونا که در مجله پزشکی ” BioRxiv” در آمریکا منتشر شده، نشان می دهد ماده ای در چای سبز وجود دارد می تواند با جلوگیری از اتصال نوع جدید ویروس کرونا به سلولهای انسانی، از ابتلا به بیماری کووید۱۹ به ویژه در انواع شدید و جهش یافته ویروس، جلوگیری کند.
بر اساس یافته های این تحقیق، ماده ای به نام “اپی گالوکاتکین گالات (EGCG)”موجود در چای سبز حتی می تواند تا حد زیادی در جلوگیری از ابتلا به نوع جهش یافته ویروس کرونا که طی ماه های گذشته نگرانی گسترده ای را در دنیا سبب شده، موثر باشد.
در این مقاله علمی تاکید شده می توان از چای سبز به عنوان یک روش پیشگیرانه ارزان و ایمن در برابر ابتلا به عفونت ویروسی کرونا استفاده کرد.
انتهای پیام/