مهندس محمد اله داد افزود: صدور مجوز از طریق سازمان صنعت، معدن و تجارت استان صورت می گیرد و چهار شهرک صنعتی استان ،در شهرستان دلیجان با ظرفیت تامین برق ۳مگاوات،شهرستان خمین با ظرفیت ۲مگاوات و شهرستان های محلات و آشتیان با ظرفیت ۱ مگاوات با رعایت سایر ضوابط جهت استقرار واحدهای تولید رمز ارز در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: به منظور جلوگیری از فعالیت غیرقانونی مراکز استخراج رمزارز که بخش قابل توجهی از مصارف برق را به ویژه در پیک مصرف به خود اختصاص می دهند، با هماهنگی شرکت شهرک های صنعتی ،مناطقی جهت استقرار واحدهای متقاضی تولید رمز ارز در نظر گرفته شده است.
اله داد اظهار داشت: شناسایی مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز در استان مرکزی با جدیت ادامه دارد و انتظار است شهروندان در صورت اطلاع، مراتب را با شمارهگیری سامانه ۱۲۱ اتفاقات شرکت توزیع نیروی برق اطلاع دهند.
وی تصریح کرد: جمعآوری مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز، از مهمترین محورهای تعیین شده برای کاهش مصرف برق و کمک به کاهش خاموشی در پیک تابستان امسال است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی افزود: مزارع غیرمجاز ارز دیجیتال از طریق اطلاع رسانی مردمی، نظارت مراکز پایش صنعت برق، کنتورهای هوشمند و همچنین رصد دستگاه قضایی و انتظامی شناسایی میشوند.