مدیر کل امور عشایر فارس گفت: استان فارس در حوزه عشایر با تشکیل ۸۶ صندوقهای خرد زنان و ۲۳ کانون گردشگری فعال جزو استانهای پایلوت کشوری به شمار میرود.
روح الله بهرامی با اشاره به این که این استان قطب عشایری کشور محسوب شده و دارای تنوع ایلی با ترکیب قومیتی بالا است، گفت: زنان عشایر جمعیتی موثر و تأثیر گذار در تصمیم گیریهای اداره کل امور عشایر فارس هستند و باید تلاش کنیم این سرمایه روز به روز قویتر و پیشرفتهتر شود.
وی تاکید کرد: ثبت و قانونی شدن صندوقها و تشکیل تعاونی زنان عشایری یکی از اولویتهای سازمان است، که تاکنون فارس به عنوان استان پایلوت در کشور با اختصاص دادن تسهیلات جذب شده ماده ۱۰ و ۱۲ خشکسالی به امور زنان توانسته حقوق اجتماعی و اقتصادی زنان را حفظ کند.
مدیر کل امور عشایر فارس با تأکید بر تشکیل صندوقهای خرد زنان افزود: شهرستانهایی که تا کنون صندوقهای خرد زنان را تشکیل نداده اند باید هدایت شوند تا علاوه بر درآمد پایدار باعث افزایش اعتماد به نفس زنان عشایری شده و به تبع این فرآیند در زندگی خصوص و اجتماعی آنان نیز اثرگذار باشند.
بهرامی یادآور شد: ارتقای شاخصهای توسعهای جامعه عشایری و ایجاد تنوع در اشتغال عشایر دو اولویت راهبردی امور عشایر است.
وی با بیان این که جامعه عشایری همواره در فرآیند توسعه کشور نقش ارزندهای دارند، افزود: از این رو اشتغال از مهمترین فرآیند زندگی این جامعه به شمار میآید.
مدیر کل امور عشایر فارس با بیان این که تا کنون اقدامات چشمگیری در زمینه خروج از حالت تک بعدی دامداری در میان عشایر فارس انجام شده است، افزود: رونق شرکتهای د انش بنیان و پرورش گیاهان دارویی بخشی از اقداماتی است که باعث اشتغال و رونق زندگی این جامعه شده است.
بهرامی گفت: ارتقای شاخصهای زندگی عشایر همچون برق، آموزش، بهداشت جزو اولویتهای سازمان است که تا کنون با توجه به شرایط اقلیمی عشایر کمکهای شایانی صورت گرفته است.