استاندار مرکزی در این آیین گفت: کمک خیران به خصوص در حوزه سلامت با توجه به کمبود بودجه دولت،کاملا راهگشا و قابل تقدیر است و خیرحوزه سلامت بودن،پیش از آنکه به توان مالی نیاز داشته باش به قلبی بزرگ نیاز دارد.
فرزاد مخلص الائمه افزود: کمبود اعتبار و منابع مالی باعث شده در بسیاری از پروژها نواقصی مشاهده شود که خوشبختانه با ورود خیرین این چالش تا حدودی مرتفع شده است.
وی ابراز کرد: در حوزه ی سلامت که اهمیت فراوانی دارد و مستقیما با جان و سلامتی مردم در ارتبطاط است،خیرین توانسته اند خلاء ها و کمبوده ای زیادی را جبران و اقدمات تحسین برانگیزی از خود به جای بگذارند.
استاندار مرکزی با بیان اینکه برای رسیدن و دست یافتن به نتایج مناسب و قابل قبول نیاز است کمک های خیرین هدفمند و برنامه ریزی شود، ادامه داد: بسیاری از خیرین، از لحاظ مالی و جایگاه اقتصادی در بین اقشار متوسط و کم درآمد جامعه هستند اما با عشقی که به این کار و همنوعان خود دارند پا در این میدان سخت و باارزش گذاشته اند و با نگاه خیرخواهانه کمک می کنند.
استاندار مرکزی با اشاره به اینکه خیران به عنوان حلقه میانی بین دولت و مردم هستند و وظایف و خدماتی که جامعه نیاز دارد را بر عهده میگیرند، گفت: سرآمد طرحها، اقدامات و فعالیتهایی است که خیران با ایجاد مراکز و مجمتع ها در حوزه سلامت و آموزش و پرورش انجام میدهند که نسلهای آتی نیز از آن بهره گیری میکنند.