مصرف گوشت گاو اصلا به دیابتی ها توصیه نمی شود چون گوشت گاو دیر هضم است و ماده ای که بعد از هضم آن به وجود می آید به سختی مورد استفاده بدن قرار می گیرد. به طور طبیعی روند استفاده سلول ها از مواد غذایی در این بیماری مختل می شود و نباید ماده غذایی مصرف شود که مواد حاصل از هضم آن به سختی مورد استفاده بدن قرار گیرد.
شاید این سوال پیش بیاید که مگر پروتیئن ها با هم فرق دارند؟! در نهایت بعد از هضم تجزیه شده و همه مثل هم می شوند
پاسخ این است اگر چه پایه همه گوشت ها پروتئین است ولی زمان تجزیه و مواد حاصل از آنها با هم تفاوت هایی دارد. خود افراد هم تجربه دارند که هضم گوشت گاو با گوشت گوسفندی متفاوت است.
دکتر حمید شمسی باغبانان (متخصص طب ایرانی)
بهداشت نیوز