stat counter
تاریخ : چهارشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۳ Wednesday, 27 November , 2024
  • کد خبر : 127395
  • 03 خرداد 1399 - 10:06
5

پیام رئیس‌جمهور آلمان به شهروندان مسلمان به مناسبت عید فطر

پیام رئیس‌جمهور آلمان به شهروندان مسلمان به مناسبت عید فطر

فرانک-والتر اشتاین‌ مایر در پیامی به مناسبت پایان ماه رمضان خواستار مشارکت همگانی درمحافظت از شهروندان مسلمان شد. او از همراهی مسلمانان با محدودیت‌های وضع شده در پاندمی کرونا تشکر و تأکید کرد نفرت‌پراکنی را تحمل نمی‌کند.

قلم | qalamna.ir :

فرانک-والتر اشتاین‌ مایر رئیس‌جمهور آلمان در پیامی به مناسبت به پایان رسیدن ماه رمضان در روز شنبه سوم خرداد (۲۳ مه) خطاب به شهروندان آلمان گفت: «ما نباید نفرت و طرد، حملات خشونت‌بار به مسلمانان و مساجد را تحمل کنیم.»

او تأکید کرد حمایت از مسلمانان و مساجد آنها در آلمان وظیفه تمام شهروندان است. رئیس جمهور آلمان اطمینان داد که خود شخصاً با هرگونه نفرت‌پراکنی نژادپرستانه مبارزه می‌کند.

اشتاین مایر در پیام خود همچنین به اشاره به حمله تروریستی هانائو که در آن یک مرد آلمانی ۹ مهاجرتبار و مادر خود را به قتل رساند، خاطر نشان شد که این حمله برای او عمیقاً تکان دهنده بوده است.

او در ادامه از مسلمانان آلمان تشکر کرد که در شرایط کنونی که ویروس کرونا همه‌گیر شده، محدودیت‌های وضع شده برای محدود کردن اجتماعات مذهبی را رعایت کردند.

اشتاین مایر گفت: «می‌خواهم از همه شما که از این قوانین سخت پیروی کردید و در موفقیت اولیه ما در مبارزه با این ویروس شریک هستید، تشکر کنم.»

پاندمی کرونا مراسم ماه رمضان و همچنین عید فطر امسال را هم تحت‌الشعاع قرار داده است. شهروندان مسلمان آلمان برگزاری نمازهای جماعت و گردهم‌آیی‌های مراسم افطار را بسیار محدود برگزار کردند. اشتاین مایر تأکید کرد که این محدودیت‌های دست‌وپا گیر تجربه مشترکی برای مسلمانان، مسیحیان و یهودیان است.

رئیس‌جمهور آلمان که چهارشنبه شب میزبان یک میهمانی افطار در کاخ ریاست‌حمهوری آلمان بود، مراسم عید فطر در پایان ماه رمضان را بخشی از زندگی مشترک ادیان در آلمان دانست.

او این عید را نمادی از جامعه صلح‌دوست و شکیبای آلمان خواند و آن را فرصتی دانست که نه تنها مسلمانان را با یکدیگر بلکه مسلمانان و غیرمسلمانان را نیز پیوند می‌دهد. اشتاین‌ مایر تأکید کرد که امسال هرچند به دلیل پاندمی کرونا نمی‌توان مانند سال‌های پیش جشن گرفت اما این عید فرصتی برای “همبستگی درونی” و همچنین باور به ایمانی است که آسایش و نیروبخش است.

انتهای پیام

هشتگ: , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.