خارَک، میوه خوشمزه و شیرینِ درخت برخی از ارقام نخل است، که بیشتر در رنگهای زردو قرمز، به صورت تازه خوری استفاده میشود و با نخلهای “رطبی و خرمایی” متفاوت است.
برداشت خارَک در بخش خشت، از اوایل مرداد شروع شده و تا پایان شهریورماه ادامه دارد.
مکتیب، شیخ آلی، برحی، حاج باقری و قندی از ارقام مهم خارک در بخش خشت محسوب میشود.
پیش بینی میشود امسال نزدیک به ۲ هزار تن خارک از این نخلستانها برداشت و روانه بازار شود.
بخش خشت شهرستان کازرون با ۶ هزار هکتار نخلستان و تولید سالانه ۵۰ هزار تن محصول از مراکز مهم تولید رطب و خرما در فارس است.
برداشت خارَک از نخلستانهای خشت
خارَک نوبرانه بخش خشت کازرون وارد بازار شد.
قلم | qalamna.ir :