به نوشته روزنامه گاردین، براساس نظرسنجی این ماه مرکز تحقیقات پیو، از هر ۱۰ سیاهپوست و آسیایی بالغ، حدود چهار تن از افزایش تنش نژادی از زمان آغاز این پاندمی خبر دادهاند.
برخی در جوامع آسیایی از مواجهه با حملات بیگانههراسی گزارش دادهاند و برخی از سیاهپوستان آمریکایی از آزار و اذیت هدفمند بابت استفاده از ماسک شکایت دارند.
سیاهپوستان و آسیایی آمریکاییها نسبت به سفیدپوستان و لاتینتبارهای آمریکایی بیشتر در معرض توهینهای نژادی قرار میگیرند. از میان پاسخدهندگان آسیایی، ۳۱ درصد گفتند هدف فحاشی یا جوک نژادپرستانه قرار گرفتند و این آمار برای آفریقایی آمریکاییها ۲۱ درصد، برای لاتینتبارها ۱۵ درصد و تنها هشت درصد برای سفیدپوستان است.
نیل روئیز، از مولفان و دستیار مدیر مهاجرت جهانی و جمعیتشناسی در پیو به پولتیکو گفت: نسبت دادن رابطه بین علت و معلول دشوار است اما آنچه میتوانیم بگوییم این است که بسیاری از آسیایی آمریکاییها احساس میکنند از زمان شیوع کرونا به علت نژاد یا قومیت خودشان هدف فحاشی یا جوک قرار گرفتند. این برگرفته از تجربه شخصی آنهاست که میگویند برای مردم عادیتر شده است که دیدگاههای نژادپرستانه خودشان علیه آسیایی آمریکاییها را ابراز کنند.
این بررسی که اوایل ژوئن صورت گرفت، همچنین با اعتراضاتی در واکنش به قتل جورج فلوید به دست پلیس آمریکا همزمان شد. مرگ این شهروند سیاهپوست آمریکایی، موجی از اعتراضات سراسری با درخواست اصلاحات برای برابری نژادی را ایجاد کرد.
آفریقایی آمریکاییها یک سوم تمام موارد ابتلا به کرونا و فوتیهای آن را تشکیل میدهند و بسیاری از فعالان از دستورهای بازگشایی ایالتی و فدرالی که سیاهپوستان آمریکایی را در معرض خطر بالاتری از تماس با این ویروس قرار میدهد، انتقاد کردند.
براساس نظرسنجی پیو، حدود سه تن از هر ۱۰ بالغ سیاهپوست زیر ۵۰ سال نگران حمله فیزیکی یا تهدید علیه خودشان هستند و از زمان شیوع کروناویروس یکچهارم هدف فحاشی یا جوک نژادپرستانه قرار گرفتند.
در حالی که بسیارd از حوادث گزارش شده مستند در نظرسنجی پیو حوادث مرتبط با تنفر شمرده میشوند، آنها به لحاظ حقوقی جرایم مرتبط با تنفر نیستند. فریاد زدن توهینهای نژادی، جوکهای نژادپرستانه و تهدید به اخراج طبق متمم اول که آزادی بیان را تضمین میکند، قرار دارند.
انتهای پیام