stat counter
تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024
  • کد خبر : 17322
  • 09 آذر 1394 - 13:13
4

استاندار تهران: صدایم را تقلید کرده بودند

استاندار تهران با بیان اینکه مدیریت فضای مجازی از ضروریات امر انتخابات است گفت: هیئت‌های اجرایی باید بی‌طرفانه انتخابات را برگزار کنند.

قلم | qalamna.ir :

حسین هاشمی استاندار تهران صبح امروز در همایش منطقه‌ای اعضای ستاد انتخابات، فرمانداران و بخشداران استان تهران، البرز، قم و سمنان که صبح امروز در مجتمع فرهنگی ورزشی صدا و سیما برگزار شد، درباره نقش هیئت‌های اجرایی در امر انتخابات، اظهار داشت: من نخستین بار که در دوره چهارم مجلس کاندید شدم، این امر خیلی سروصدا کرد، چرا که معاون یکی از وزرا بودم و طبیعتا نمایندگان وقت این موضوع برای‌شان سنگین بود و موج عجیبی در شهر به راه افتاد، اما در آن زمان فرمانداری داشتیم که با تدبیر، باهوش و با درایت بود.
 
تسنیم، وی افزود: من در انتخابات آن دوره ثبت‌نام کردم و روزی فرماندار با من تماس گرفت و گفت که علیه من ۳۷ گزارش به دست فرماندار رسیده که اگر هر کدام از آنها تایید شود، ردصلاحیت می‌شوم. من به فرماندار گفتم  هر کدام از گزارش‌ها را تایید می‌کنید، انتخاب کنید و یک هیئت اجرایی برای بازرسی بفرستید و اگر آن گزارش‌ تایید شد من ۳۶ گزارش علیه خودم را چشم‌بسته قبول می‌کنم.
 
استاندار تهران گفت: فرماندار نیز یک هیئت ۳ نفره برای بررسی فرستاد و این موضوع را بررسی کردند. ما وقتی می‌گوییم که هیئت‌های اجرایی باید افراد متدین و دینداری باشند، در اینجا مصداق پیدا می‌کند.
 
هاشمی ادامه داد: در میان هیئت‌ اجرایی که برای بررسی گزارش علیه من انتخاب شده بود، یکی از هواداران سرسخت یکی از نمایندگان وقت مجلس حضور داشت، اما با بررسی‌های صورت گرفته این گزارش رد شد. بالاخره نماینده وقت این گزارش را امضا کرد و اگر آن فرد دین‌دار نبود و آن گزارش را تایید می‌کرد، من ردصلاحیت می‌شدم.
 
وی با اشاره به تجربه دیگری از انتخابات افزود: در آستانه انتخابات اعلام شد که باید گارد ویژه در مرکز استان حضور یابد که این برای من عجیب بود و به فرماندار گفتم که هیچ‌گاه در شهر ما به این صورت نبوده و این برای استان ما بد است و نیازی به گارد ویژه نداریم و بهتر است که در روز رای‌گیری ۷ نفر را دعوت کنید که با حضور در فرمانداری انتخابات را برگزاری کنیم، اما فرماندار به من گفت که این کار سخت است، اما من به وی گفتم که وظیفه شورای تامین استان این نیست، چرا که اگر شورای تامین تشخیص دهد که مسئله‌ای در روند انتخابات خدشه وارد می‌کند، باید بررسی شود.
 
استاندار تهران ادامه داد: فرماندار نیز به من گفت که جلسه‌ای برگزار می‌کنم و این موضوع را  در آن جلسه مطرح خواهم کرد، اما شما با این امر مخالفت کنید و ما نیز به همین شیوه عمل کردیم و انتخابات برگزار شد، بنابراین اگر فرماندار تدبیر کند می‌تواند انتخابات خوبی برگزار شود.
 
هاشمی با اشاره به سخنرانی خود در یکی از مناطق برای کاندیداتوری مجلس گفت: در حین انتخابات منطقه‌ای را برای سخنرانی هماهنگ کرده بودم، اما وقتی به آنجا رفتم، برایم تعجب‌آور بود که منطقه‌ای که می‌دانستم ۹۰ درصد به من رای می‌دهند، هیچ‌کس نیامده بود؛ وقتی علت را جویا شدم فهمیدم که فردی ساعت ۸ صبح با تقلید صدای من تماس گرفته و گفته که مشکلی برایم پیش آمده و نمی‌توانم سخنرانی کنم. یا در جای دیگر با تقلید صدای من اعلام کردند که به آنجا می‌روم و وقتی مردم جمع شده بودند، به مردم گفتند که من نمی‌آیم که موجب بی‌اعتمادی مردم شد، لذا فرمانداران، بخشداران و استانداران باید شگردهای انتخاباتی را بشناسند تا تحت تاثیر قرار نگیرند.
 
وی با اشاره به لزوم توجه به فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی خاطرنشان کرد: وظیفه ستادهای انتخابات اطلاع‌رسانی صحیح است و مدیریت و توجه به فضای مجازی یکی از ضروریات امر انتخابات است.
 
استاندار تهران خطاب به فرمانداران خاطرنشان کرد: انتظار دارم قانونا و شرعا دیدگاه و نظر خود را نسبت به کسی در امر انتخابات دخیل نکنند، چرا که این امر خلاف قانون و گناه محسوب می‌شود و اگر من در هر لحظه‌ای استنباط کنم که فرماندار یا بخشداری خلاف قانون عمل کند، با او برخورد می‌کنم، چرا که ما امانتداریم و نباید خیانت کنیم و باید انتخابات را بی‌طرفانه و سالم برگزار کرده و از آرای مردم صیانت کنیم و فضا را برای انتخابات رقابتی و باشکوه فراهم کنیم.

هشتگ:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.