سیاوش ملکی فر امروز در رویداد مجازی جذب سرمایه در حوزه آموزش از سلسله رویدادهای دوشنبههای استارتاپی صندوق نوآوری و شکوفایی، افزود: با توجه به توسعه فناوری در دنیا ما شاهد یک روند بازآفرینی در حوزه آموزش بودیم و شیوع ویروس کووید ۱۹ به این قضیه دامن زد و باعث شد نیاز ما به استارتاپهای این حوزه بیشتر شود.
وی اظهار کرد: با توجه به شیوع این بیماری در ایران و به پیرو آن اعمال محدودیتها، بخشی از بار بیماری کووید ۱۹ در حوزه آموزش را استارتاپها انجام دادند.
ملکیفر با بیان اینکه با توجه به گذشت هفت ماه از شیوع این بیماری الان بازار برای فعالیت استارتاپها در حوزه آموزش عالی و آموزش و پرورش بزرگتر شده است، یادآور شد: تقاضا نیز بیشتر شده و در این راستا صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تلاش کرده است استارتاپهای توانمند این حوزه را شناسایی و به سرمایهگذاران معرفی کند.
وی با اشاره به معرفی ۶ استارتاپ حوزه آموزش در این دوره از رویداد، یادآور شد: از این تعداد استارتاپ، دو استارتاپ توانستند قبل از ورود به این رویداد سرمایه مورد نیاز خود را جذب کنند.
معاون توسعه صندوق نوآوری با ابراز امیدواری از اینکه شاهد فعالیت استارتاپهای بیشتری در حوزه آموزش باشیم، افزود: در صندوق بعد از این رویداد حداقل یک رویداد دیگر در حوزه آموزش برگزار خواهد شد، چرا که این حوزه بسیار وسیع است و قابلیت فعالیت بیشتر در آن وجود دارد.
وی خطاب به استارتاپها گفت: نیاز نیست در راهاندازی یک استارتاپ، مدل کسب و کاری که تا کنون در دنیا وجود نداشته را خلق کنیم، بلکه کافی است که یک مدل کسب و کار، یک بوم و یک ایده استارتاپی که در دنیا آزموده شده و جواب داده را گرفته و یک اجرای بدون نقص در کشور داشته باشیم.
ملکیفر یادآور شد: بزرگان استارتاپی کشور نیز هیچ کدام برای اولین بار در دنیا و ایران ایجاد نشدهاند، بلکه همه یک کپی هوشمندانه و ایرانی شده از حوزههای مختلف هستند.
وی اظهار کرد: فناوران میتوانند با کپی کردن استارتاپهای خوب دنیا بخشی از ریسکهای خود را پایین بیاورند، ریسک در حوزه نوآوری بسیار زیاد است که از جمله آن ریسک بازار است، بنابراین فعالان در زمینه استارتاپ با کپی کردن استارتاپهای خوب دنیا میتوانند ریسکهای خود را پایین بیاورند.
انتهای پیام