تشدید شیوع ویروس کرونا و ثبت رکوردهای فاجعه آور در ابتلا و مرگ و میر ناشی از این ویروس باعث شد تا محدودیتها و تعطیلات کرونایی کمی جدیتر شود و کشور به مدت دو هفته نیمه تعطیل شود.
در این بین، فعالیتها در هر شهر و منطقهای بسته به وضعیت ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا متوقف یا نیمه متوقف شد؛ بهگونهای که بانکها مکانی حائز اهمیت برای مردم در زمینه امور اقتصادی آنها است، در شهرهای با هشدار قرمز به صورت نوبتی با حداکثر ۵۰ درصد از کارکنان خود و در شهرهایی با هشدار نارنجی به تعداد دو سوم کارکنان خود فعالیت میکنند.
همچنین، در سایر شهرها نیز با حضور ۱۰۰ درصدی کارکنان به ارائه خدمات بانکی اقدام میکنند.
نکته حائز اهمیت در این زمینه ساعت کاری بانکها است که تغییری نکرده است و مشتریان میتوانند در روزهای هفته از ساعت ۸ تا ۱۴ و در پنجشنبهها تا ساعت ۱۲:۳۰ از خدمات بانکی حضوری استفاده کنند.
اما با اعلام رئیس سازمان امور اداری و استخدامی مبنی براینکه هفته آینده ادارات تعطیل هستند به جز عدهای که حضورشان با تشخیص بالاترین مقام دستگاه، ضروری تشخیص داده شود، این گمانه را در ذهن ایجاد کرد که آیا بانکها شامل این قضیه میشوند یا خیر؟
به استناد اظهارات انصاری، در هفته آینده فقط کارکنان آن بخش که ارائه دهنده خدمات ضروری هستند باید در محل کار حاضر شوند و بخشهای غیر ضروری تعطیلاند. بنابراین، بانکها در هفته آینده همچنان طبق آخرین بخشنامه ستاد کرونا که در بالا به آن اشاره شد، به فعالیت خود ادامه میدهند تا بخشنامه جدیدی به آنها ابلاغ شود.
طبق گفته رئیس سازمان امور اداری و استخدامی بانکها میتوانند کاهش حضور کارکنان را مدنظر قرار دهند اما این کاهش حضور نباید منجر به اختلال در خدمات دهی بانک و تعدد مراجعه حضوری مردم شود.
با این حساب، احتمال اینکه فعالیتها بانکها در روزهایی کرونایی به سمت تعطیلی حرکت کند، بسیار کم است و بیشتر حول کاهش تعداد کارکنان یا ساعت کاری میچرخد.
انتهای پیام