اسماعیل حسینی در گفت و گو با اظهار کرد: حجم صادرات انجام شده در این مدت بیش از یک میلیون و ۴۴۰ هزار تن بوده و میزان کالاهای صادر شده استان مرکزی از نظر وزنی نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۷ درصدی و از نظر ارزشی کاهش ۱۵ درصدی و از لحاظ تعداد ۳۱ درصد افزایش داشته است.
مدیرکل گمرکات استان مرکزی تصریح کرد: از مجموع ۲۷ هزار و ۲۳۵ فقره اظهارنامه صادراتی، ۱۲ هزار و ۷۲۷ فقره اظهارنامه به ارزش بیش از ۳۸۳ میلیون دلار مربوط به عملکرد گمرک منطقه ویژه اقتصادی ایرانیان و ۸۱۳۷ فقره به ارزش بیش از ۱۴۸ میلیون دلار مربوط به عملکرد گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه است.
حسینی بیان کرد: استان مرکزی محصولات خود را به ۹۶ کشور جهان صادر کرده و بخش عمده صادرات استان مرکزی به ترتیب به کشورهای عراق، افغانستان، ترکیه، پاکستان، ازبکستان و … صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: عمدهترین کالاهایی که از استان مرکزی به بازارهای هدف صادر شده، انواع هیدروکربورها، پلی اتیلن سنگین و سبک، موادغذایی و نوشیدنی ها، لوازم آشپزخانه و منزل، ایزوگام، مصنوعات پلاستیک و یکبار مصرف، بلورجات، قوطی آلومینیومی، دستمال کاغذی، مقاطع فولادی، تیربرق، شمش آلومینیوم و… بوده است.
حسینی واردات استان در این مدت را نیز بیش از ۱۲۳ هزار تن عنوان کرد و گفت: ارزش کالاهای وارد شده ۳۴۱ میلیون دلار بوده است.
وی اضافه کرد: از مجموع آمار ارائه شده در زمینه واردات، ۲۱۱۵ فقره اظهارنامه به وزن بیش از ۹۳ هزار تن و ارزش ۲۶۵ میلیون دلار مربوط به گمرک منطقه ویژه کاوه است.
مدیرکل گمرکات استان مرکزی کشورهای مبداء واردات را ۴۶ کشور دانست و افزود: چین، ترکیه، امارات متحده عربی، هند، آلمان و … از جمله کشورهای مبداء واردات به استان مرکزی بوده اند و عمدهترین کالاهای وارداتی استان مرکزی انواع مواد اولیه پوشک، ماشین آلات و اجزا و قطعات، پاکت آبمیوه و بسته بندی، اسانس خوراکی، مواد اولیه خوراکی و مفتول فولادی و … بوده است.
انتهای پیام